Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Väitän, että tein juuri kaikkein parhainta nakkikastiketta - tänään Suomessa tehdyistä nakkikastikkeista!

Vierailija
30.03.2024 |

Kerrassaan suussasulavaa!!!!

Kommentit (29)

Vierailija
1/29 |
30.03.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Niin niin, mutta mistä nakeista sen teit? Jos jostain kusenpolttamista Xtra hinnat alkaen teurasjäte-nakeista, niin johan unen näit.

Vierailija
2/29 |
30.03.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ok.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/29 |
30.03.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Niin niin, mutta mistä nakeista sen teit? Jos jostain kusenpolttamista Xtra hinnat alkaen teurasjäte-nakeista, niin johan unen näit.

Helsingin Makkaratehdas "Yönakki"

Ap

Vierailija
4/29 |
30.03.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kerrotko reseptin

Vierailija
5/29 |
30.03.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Onneksi olkoon, tuli vesi kielelle vaikka just nykäsin ranut nakeilla ja winkseillä

Vierailija
6/29 |
30.03.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ihan varmasti juu. Minun tekemääni nakkistroganoffia ei kuitenkaan kepitä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/29 |
30.03.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Niin niin, mutta mistä nakeista sen teit? Jos jostain kusenpolttamista Xtra hinnat alkaen teurasjäte-nakeista, niin johan unen näit.

Helsingin Makkaratehdas "Yönakki"

Ap

Hyvä! Lihaisa luonnonkuorinakki, niin kuin kuulukin!

Itse teen myös pieteetillä nakkikastikkeen. Ja muistan aikoinaan, että monta kertaa piti sitä ruskeaa kastiketta nuorena harjoitella, ennen kuin aloin olla siihen tyytyväinen. Loistava suomalainen ruoka kaikenkaikkiaan ja peittoaa monet ns. gourmet-ruuat!

Vierailija
8/29 |
30.03.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Antakaa tulla niitä reseptejä! Muuten ei uskota! 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/29 |
30.03.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kannattaisi sanoa vielä tarlka kellonaika milloin teit niin saatat ehkä päästä kehumaan...

Vierailija
10/29 |
30.03.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ihan varmasti juu. Minun tekemääni nakkistroganoffia ei kuitenkaan kepitä.

Resepti jakoon.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/29 |
30.03.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Niin niin, mutta mistä nakeista sen teit? Jos jostain kusenpolttamista Xtra hinnat alkaen teurasjäte-nakeista, niin johan unen näit.

Helsingin Makkaratehdas "Yönakki"

Ap

Hyvä! Lihaisa luonnonkuorinakki, niin kuin kuulukin!

Itse teen myös pieteetillä nakkikastikkeen. Ja muistan aikoinaan, että monta kertaa piti sitä ruskeaa kastiketta nuorena harjoitella, ennen kuin aloin olla siihen tyytyväinen. Loistava suomalainen ruoka kaikenkaikkiaan ja peittoaa monet ns. gourmet-ruuat!

 

Ruskean kastikkeen osaa tehdä älykääpiö lapsikin, ei sitä tarvitse harjoitella.

Vierailija
12/29 |
30.03.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Niin niin, mutta mistä nakeista sen teit? Jos jostain kusenpolttamista Xtra hinnat alkaen teurasjäte-nakeista, niin johan unen näit.

Helsingin Makkaratehdas "Yönakki"

Ap

OK, väitteellä on ihan kuranttit perusteet. Voi jopa pitää paikkaansa : )

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/29 |
30.03.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Laitoitko maustepippureita siihen?

Vierailija
14/29 |
30.03.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Itse pidän Wigrenin nakeista, en osta muita. Niistä tulee myös hyvä kastike tai keitto.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/29 |
30.03.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Niin niin, mutta mistä nakeista sen teit? Jos jostain kusenpolttamista Xtra hinnat alkaen teurasjäte-nakeista, niin johan unen näit.

Helsingin Makkaratehdas "Yönakki"

Ap

Hyvä! Lihaisa luonnonkuorinakki, niin kuin kuulukin!

Itse teen myös pieteetillä nakkikastikkeen. Ja muistan aikoinaan, että monta kertaa piti sitä ruskeaa kastiketta nuorena harjoitella, ennen kuin aloin olla siihen tyytyväinen. Loistava suomalainen ruoka kaikenkaikkiaan ja peittoaa monet ns. gourmet-ruuat!

 

Ruskean kastikkeen osaa tehdä älykääpiö lapsikin, ei sitä tarvitse harjoitella.

Kyllä minä lapsena niitä teinkin. Mutta kyllä itselläni vei aikansa harjoitella, että sain siitä täydellisen. Millä pannulla onnistuu parhaiten, mikä lämpötila, miten rasvaa ja kuinka pitkään.

Vierailija
16/29 |
30.03.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Laitoitko maustepippureita siihen?

Mustapippuria se olla pitää. Myllystä.

Vierailija
17/29 |
30.03.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Antamillasi tiedoilla todennäköisyys sille, että nakkikastikkeesi on parasta, on jokseenkin nolla.

Vierailija
18/29 |
30.03.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Juuri nostin metukka-kiusauksen pekonilla uunista, ja väitän että on parempaa.

Vierailija
19/29 |
30.03.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Niin niin, mutta mistä nakeista sen teit? Jos jostain kusenpolttamista Xtra hinnat alkaen teurasjäte-nakeista, niin johan unen näit.

Helsingin Makkaratehdas "Yönakki"

Ap

Hyvä! Lihaisa luonnonkuorinakki, niin kuin kuulukin!

Itse teen myös pieteetillä nakkikastikkeen. Ja muistan aikoinaan, että monta kertaa piti sitä ruskeaa kastiketta nuorena harjoitella, ennen kuin aloin olla siihen tyytyväinen. Loistava suomalainen ruoka kaikenkaikkiaan ja peittoaa monet ns. gourmet-ruuat!

 

Ruskean kastikkeen osaa tehdä älykääpiö lapsikin, ei sitä tarvitse harjoitella.

Ensimmäiset ruskeat kastikkeeni olivat ihan paskoja, kun en uskaltanut ruskistaa tarpeeksi. 

Vierailija
20/29 |
30.03.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Niin niin, mutta mistä nakeista sen teit? Jos jostain kusenpolttamista Xtra hinnat alkaen teurasjäte-nakeista, niin johan unen näit.

Helsingin Makkaratehdas "Yönakki"

Ap

Tuo nakki on tehty nautittavaksi sellaisenaan, ei ruoanlaittoon. Parempiakin nakkeja olisi kastikkeeseen, mutta ei tuokaan huono ole. 

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kolme neljä yksi