Väitän, että tein juuri kaikkein parhainta nakkikastiketta - tänään Suomessa tehdyistä nakkikastikkeista!
Kommentit (29)
Vierailija kirjoitti:
Niin niin, mutta mistä nakeista sen teit? Jos jostain kusenpolttamista Xtra hinnat alkaen teurasjäte-nakeista, niin johan unen näit.
Helsingin Makkaratehdas "Yönakki"
Ap
Onneksi olkoon, tuli vesi kielelle vaikka just nykäsin ranut nakeilla ja winkseillä
Ihan varmasti juu. Minun tekemääni nakkistroganoffia ei kuitenkaan kepitä.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Niin niin, mutta mistä nakeista sen teit? Jos jostain kusenpolttamista Xtra hinnat alkaen teurasjäte-nakeista, niin johan unen näit.
Helsingin Makkaratehdas "Yönakki"
Ap
Hyvä! Lihaisa luonnonkuorinakki, niin kuin kuulukin!
Itse teen myös pieteetillä nakkikastikkeen. Ja muistan aikoinaan, että monta kertaa piti sitä ruskeaa kastiketta nuorena harjoitella, ennen kuin aloin olla siihen tyytyväinen. Loistava suomalainen ruoka kaikenkaikkiaan ja peittoaa monet ns. gourmet-ruuat!
Antakaa tulla niitä reseptejä! Muuten ei uskota!
Kannattaisi sanoa vielä tarlka kellonaika milloin teit niin saatat ehkä päästä kehumaan...
Ihan varmasti juu. Minun tekemääni nakkistroganoffia ei kuitenkaan kepitä.
Resepti jakoon.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Niin niin, mutta mistä nakeista sen teit? Jos jostain kusenpolttamista Xtra hinnat alkaen teurasjäte-nakeista, niin johan unen näit.
Helsingin Makkaratehdas "Yönakki"
Ap
Hyvä! Lihaisa luonnonkuorinakki, niin kuin kuulukin!
Itse teen myös pieteetillä nakkikastikkeen. Ja muistan aikoinaan, että monta kertaa piti sitä ruskeaa kastiketta nuorena harjoitella, ennen kuin aloin olla siihen tyytyväinen. Loistava suomalainen ruoka kaikenkaikkiaan ja peittoaa monet ns. gourmet-ruuat!
Ruskean kastikkeen osaa tehdä älykääpiö lapsikin, ei sitä tarvitse harjoitella.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Niin niin, mutta mistä nakeista sen teit? Jos jostain kusenpolttamista Xtra hinnat alkaen teurasjäte-nakeista, niin johan unen näit.
Helsingin Makkaratehdas "Yönakki"
Ap
OK, väitteellä on ihan kuranttit perusteet. Voi jopa pitää paikkaansa : )
Laitoitko maustepippureita siihen?
Itse pidän Wigrenin nakeista, en osta muita. Niistä tulee myös hyvä kastike tai keitto.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Niin niin, mutta mistä nakeista sen teit? Jos jostain kusenpolttamista Xtra hinnat alkaen teurasjäte-nakeista, niin johan unen näit.
Helsingin Makkaratehdas "Yönakki"
Ap
Hyvä! Lihaisa luonnonkuorinakki, niin kuin kuulukin!
Itse teen myös pieteetillä nakkikastikkeen. Ja muistan aikoinaan, että monta kertaa piti sitä ruskeaa kastiketta nuorena harjoitella, ennen kuin aloin olla siihen tyytyväinen. Loistava suomalainen ruoka kaikenkaikkiaan ja peittoaa monet ns. gourmet-ruuat!
Ruskean kastikkeen osaa tehdä älykääpiö lapsikin, ei sitä tarvitse harjoitella.
Kyllä minä lapsena niitä teinkin. Mutta kyllä itselläni vei aikansa harjoitella, että sain siitä täydellisen. Millä pannulla onnistuu parhaiten, mikä lämpötila, miten rasvaa ja kuinka pitkään.
Vierailija kirjoitti:
Laitoitko maustepippureita siihen?
Mustapippuria se olla pitää. Myllystä.
Antamillasi tiedoilla todennäköisyys sille, että nakkikastikkeesi on parasta, on jokseenkin nolla.
Juuri nostin metukka-kiusauksen pekonilla uunista, ja väitän että on parempaa.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Niin niin, mutta mistä nakeista sen teit? Jos jostain kusenpolttamista Xtra hinnat alkaen teurasjäte-nakeista, niin johan unen näit.
Helsingin Makkaratehdas "Yönakki"
Ap
Hyvä! Lihaisa luonnonkuorinakki, niin kuin kuulukin!
Itse teen myös pieteetillä nakkikastikkeen. Ja muistan aikoinaan, että monta kertaa piti sitä ruskeaa kastiketta nuorena harjoitella, ennen kuin aloin olla siihen tyytyväinen. Loistava suomalainen ruoka kaikenkaikkiaan ja peittoaa monet ns. gourmet-ruuat!
Ruskean kastikkeen osaa tehdä älykääpiö lapsikin, ei sitä tarvitse harjoitella.
Ensimmäiset ruskeat kastikkeeni olivat ihan paskoja, kun en uskaltanut ruskistaa tarpeeksi.
Niin niin, mutta mistä nakeista sen teit? Jos jostain kusenpolttamista Xtra hinnat alkaen teurasjäte-nakeista, niin johan unen näit.
Helsingin Makkaratehdas "Yönakki"
Ap
Tuo nakki on tehty nautittavaksi sellaisenaan, ei ruoanlaittoon. Parempiakin nakkeja olisi kastikkeeseen, mutta ei tuokaan huono ole.
Niin niin, mutta mistä nakeista sen teit? Jos jostain kusenpolttamista Xtra hinnat alkaen teurasjäte-nakeista, niin johan unen näit.