Parasta pääsiäislammasta! Vältä moka pakastetun lihan kanssa: "Muuten voi tulla kuivaa lihaa"
Miten tehdään mahdollisimman mehukasta pääsiäislammasta tai -karitsaa? Huippuravintolan keittiömestari kertoi vinkit.
Kuten MTV Uutisten Makuja-ruokasivuilla aiemmin kerroimme, monen suomalaisen pääsiäispöytään kuuluu edelleen olennaisena osana lampaanliha. S-ryhmän myyntidatan perusteella jopa puolet koko vuoden lampaanlihan myynnistä tehdään pääsiäisen ympärillä.
Mutta miten pääsiäislampaasta tai -karitsasta sitten saa valmistettua mahdollisimman hyvää? Mitä ruhonosaa kannattaa valita?
https://www.mtvuutiset.fi/makuja/artikkeli/parasta-paasiaislammasta-val…
Kommentit (2)
Melko turha juttu. Tekstissä ei kerrottu mitään ja videolla kokki selitti "tos on mulla haudutettu karitsan niska ja tossa karetta". Ei niin mitään reseptiä.
Lampaasta tulee hyvää kun heittää sen roskiin ja paistaa kinkun