Ryynimakkara vai mustamakkara? Kumpi parempaa ja mitä sen kanssa?
Viimeksi söin viime kesänä ryynimakkaraa kurkkusalaatin ja sipulin kanssa. Ja nyt tekee taas mieli.
Kommentit (27)
En vielä ole keksinyt miten saisin syötyä kumpaakaan. Ehkä menisi jos viikon syömättä, normaali grillimakkarat maistuu kyllä.
Mustamakkara,
perunamuusi,valkoinen kastike ja puolukkahillo.
Kumpikin on hyvää. Ja ihan se sipuli ja sinappi riittää.
Vierailija kirjoitti:
En vielä ole keksinyt miten saisin syötyä kumpaakaan. Ehkä menisi jos viikon syömättä, normaali grillimakkarat maistuu kyllä.
Tätäkö kysyttiin!?
Mustamakkara, vaikka hyvä ryynimakkarakin minulle maistuu. Puolukkasurvoksen tai -hillon kanssa musta makkara, ryynimakkaralle sinappi.
Kun söin mustamakkaraa piimän kera. Kävelylenkki meni kuin siivillä ja vauhti oli huima.
Ryynimakkaraa ei ossa myyt tehdä kuin Kivikylä. Mustamakkara on aina Tapolaa. Hyviä ovat kumpikin.
Alkoikin tekee mieli ryynimakkaraa. En oo syönyt vuosiin. Pitääkin laittaa ostoslistaan.
Ryynäri on hyvää. Itse lämmitän sen kuumaksi mikrossa, ei tarvitse muuta kuin kotisinappia kylkeensä
Hyvää on sellaisenaan, kun sisältää vielä ne ryynitkin
Oikeastaan ei kumpikaan. Ehkä vähän parempaa ryynimakkara.
Mustamakkara puolukkahillon kanssa.
Ryynimakkaran kylkeen sipulihaketta ja sinappia.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
En vielä ole keksinyt miten saisin syötyä kumpaakaan. Ehkä menisi jos viikon syömättä, normaali grillimakkarat maistuu kyllä.
Tätäkö kysyttiin!?
En tiedä, mutta vastaan samoin. Missäpäin Suomea noita ryynäreitä ja mustia makkaroita syödään, meillä ei edes kaupassa myydä.
Ryynimakkara ja sinappia. Parasta se on makkaratikussa paistettuna, niin että rasvat tippuu siitä paistaessa ulos. Paistinpannullakin sen voi tiristyttää, sitä perunamuusin kanssa.
Musta makkara sopii vain suva akin perzeezeen
Ryynimakkaraa ja muusia, nam. Sinappia ja sipulia. Onneksi on valmiina jääkaapissa, alkoi niin tehdä mieli.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
En vielä ole keksinyt miten saisin syötyä kumpaakaan. Ehkä menisi jos viikon syömättä, normaali grillimakkarat maistuu kyllä.
Tätäkö kysyttiin!?
En tiedä, mutta vastaan samoin. Missäpäin Suomea noita ryynäreitä ja mustia makkaroita syödään, meillä ei edes kaupassa myydä.
No eiköhän joka puolella.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
En vielä ole keksinyt miten saisin syötyä kumpaakaan. Ehkä menisi jos viikon syömättä, normaali grillimakkarat maistuu kyllä.
Tätäkö kysyttiin!?
En tiedä, mutta vastaan samoin. Missäpäin Suomea noita ryynäreitä ja mustia makkaroita syödään, meillä ei edes kaupassa myydä.
No eiköhän joka puolella.
Esim Itä-Suomessa pienet K-Marketit kirkonkylilläkin tuota Kivikylää ja Pouttua myyvät. Ehkä tuo taivastelija ei ole osannut katsoa makkarahyllystä muuta kuin Hiillosta.
Näistä tulee muuten tosi hyviä airfryerissa.
Vierailija kirjoitti:
Ryynäri on hyvää. Itse lämmitän sen kuumaksi mikrossa, ei tarvitse muuta kuin kotisinappia kylkeensä
Hyvää on sellaisenaan, kun sisältää vielä ne ryynitkin
Siis onko kaikissa ryynimakkaroissa ryynejä?
Mustasta makkarasta on olemassa muitakin versioita kuin se yksi, ainakin kaksi muuta, ellei kolme. Ryyni voi olla hyvä.