Millainen pääsiäismenu teillä on?
Kommentit (20)
Hernekeittoa, ruisleipää ja jälkkäriksi mämmiä. Vessapaperia on syytä varata vessaan runsaasti.
En odota illallisvieraita, mutta jos tulee niin jääkaapissa on munia ja mämmiä, kyllä niistä jotain saa aikaan.
Jotain punalaputettua pakastimesta.
Ei ainakaan konetiskitabletteja niin kuin S:n mainoksessa: Miltäs se teidän pääsiäinen maistuu?
Vierailija kirjoitti:
Alkuruoaksi ryynimakkaroita, pääruokana maksalaatikko ja jälkiruoaksi tietysti mämmmiä.
Meinasin tulla mutta unohdetaan koko juttu jos ryynimakkaraa, vai voisinko tuoda Wilhelmiä?
50 rovetta mämmiä Juha Miedon tyyliin. Pitää olla tarpeeksi mämmiä!
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Alkuruoaksi ryynimakkaroita, pääruokana maksalaatikko ja jälkiruoaksi tietysti mämmmiä.
Meinasin tulla mutta unohdetaan koko juttu jos ryynimakkaraa, vai voisinko tuoda Wilhelmiä?
Tuo lerssi.
T.Nainen
Kolmen sienen alkukeitto kera saaristolaisleivän. Juomana Joseph Drouhin Laforêt Bourgogne Chardonnay 2021
Pääruokana luomukaritsan sisäfileetä tryffelikastikkeella, couscous salaattia ja haudutettua parsaa. Viinivalinta Allegrini La Poja 2015
Jälkiruoaksi valkosuklaamousse kera karpalohyydykkeen pienellä limetwistillä. Tähän luonnollisesti Dom Perignon. Maksaahan se, mutta on hyvä huipennus juhlalle!
Kaljaa,kaljaa ja kaljaa.
Loppuillasta onkin sitten mämmit housussa.Eikä tiedä sitäkään,mihin tulee muna piilotettua.
Ei tule vieraita. Jotakin arkiruokaa.
6 litraa punaviintä, 4 pulloa 0,7 litran votkaa, viskiä 3 x 0,5 litran pulloa ja olutta 48 tlk. Pennuille sitten jaffaa.
T. Äiperö
Alkuruokana paistettua parsaa ja bernaisekastiketta.
Pääruuaksi kotimaisesta karitsan jauhelihasta tehtyjä vartaita ja tilliperunaa sekä jogurttikastike. Aikuisille kotimaista marjaviiniä (Rönnvik) ja lapsille itse tehtyä vadelmamehua.
Jälkiruuaksi mämmiä ja pashaa ja lapsille suklaamunat.
Vierailija kirjoitti:
Alkuruokana paistettua parsaa ja bernaisekastiketta.
Pääruuaksi kotimaisesta karitsan jauhelihasta tehtyjä vartaita ja tilliperunaa sekä jogurttikastike. Aikuisille kotimaista marjaviiniä (Rönnvik) ja lapsille itse tehtyä vadelmamehua.
Jälkiruuaksi mämmiä ja pashaa ja lapsille suklaamunat.
Kiva! Kiitos ideoista!
En ole suunnitellut vielä. Olemme Airbnb-majoituksessa, joten täytyy myös vähän katsastaa millainen keittiöväline varustelu siellä on.
Mutta sitruunatorttu on kuulunut pääsiäisherkkuihini kasiluokalta saakka, eli n. 30 vuotta. Sitä varmaan leivon tänäkin vuonna.
Ei tuu ketään, ollaan kahdestaan. Syömme kanaa, riisiä ja kasviksia, mädillä täytettyjä kananmunan puolikkaita. Jälkiruoaksi sitruunamutakakkua, pieniä suklaamunia ja kahvetta.
Alkuruoaksi ryynimakkaroita, pääruokana maksalaatikko ja jälkiruoaksi tietysti mämmmiä.