Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Täällä suositeltiin rikottuja ohrasuurimoita riisin tilalle. Tosi hyviä ja riittoisia. Noi turpoaa moninkertaisiksi

Vierailija
17.03.2024 |

Todella riittoisia ja hyvä vinkki. Sama keittoaika kuin riisillä, mutta kotimainen eikä viljely vaadi valtavaa määrää vettä kuten riisi.

Kommentit (7)

Vierailija
1/7 |
17.03.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Totta! Mä käytän usein myös tattarisuurimoita. Molemmissa on paljon enemmän makuakin kuin riisissä.

Vierailija
2/7 |
17.03.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ja massu turpoaa myös...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/7 |
17.03.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Ja massu turpoaa myös...

Jos on ärtyvän suolen oireyhtymä niin kaikki ruoka-aineet ei sovi. Silloin voi joutua rajoittamaan joitain ruoka-aineita ja kokeilemaan että mikä sopii itselle ja missä määrissä.

Vierailija
4/7 |
17.03.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kotimaisuus ja ekologisuus on tosi hyviä puolia.

Vierailija
5/7 |
17.03.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Myös pitkäjyväinen kaura on ihanaa, makua ihan eri lailla kuin riisissä ja täyttävää, sopii myös salaatteihin.

Vierailija
6/7 |
17.03.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Myös pitkäjyväinen kaura on ihanaa, makua ihan eri lailla kuin riisissä ja täyttävää, sopii myös salaatteihin.

Millä nimellä myynnissä?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/7 |
17.03.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Miksi et käytä kokonaisia ohrasuurimoita?

Sopivat mielestäni paremmin riisun tapaan käytettäväksi.

T: nimim. Assburger

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kahdeksan seitsemän yhdeksän