Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Bakteerikammoinen ihmettelee...

Vierailija
14.03.2024 |

... Että miten kasviksille ja hedelmille riittää pelkkä vesipesu, kun käsiä pitää pestä pitkään saippualla.

Ihmiset näplii likaisilla ja räkäisillä tahmanäpeillään irtonaisia heviosaston tuotteita ja ne muka puhdistuu huuhtomalla. Häh?

Kommentit (13)

Vierailija
1/13 |
14.03.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Eikö kellään ole vastausta? 

Vierailija
2/13 |
14.03.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Niistä saa epilepsiaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/13 |
14.03.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kasvikset ja hedelmät voi joko kuoria tai kuumentaa ruuanlaitossa niin kuumaksi että bakteerit kuolevat. Käsille ei voi tehdä kumpaakaan, joten ne täytyy pestä saippualla ja vedellä.

4/13 |
14.03.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Saapa edes pientä kontaktia lajikumppaneihin.

Vierailija
5/13 |
14.03.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Kasvikset ja hedelmät voi joko kuoria tai kuumentaa ruuanlaitossa niin kuumaksi että bakteerit kuolevat. Käsille ei voi tehdä kumpaakaan, joten ne täytyy pestä saippualla ja vedellä.

 

Niin mutta entäs kylmät salaattiainekset? Tai vaikka marjat, jotka haluaa syödä tuoreena eikä keittää? Entäs viinirypäleet. Viiniksi vaan vai?

Joka päivä siis syön kasviksia, hedelmiä ja marjojakin. Huuhtelen huolella. En sairastele enkä saa ahdistusta syödessäni :) Ällöttää vaan ihmisten näplimät tuotteet.

Vierailija
6/13 |
14.03.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pesen käsiä kyllä huolella ja monesti päivässä. Mainitut hedelmät ja vihannekset vain huuhtele. Viimeksi ollut vatsatauti 18v sitten kun lapsi sai jostain noron ja oksensi päälle

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/13 |
14.03.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kasvisten kuori on yleensä vahamainen ja näin hylkii likaa, jolloin lika irtoaa pelkällä huuhtelullä hyvin. Yksttäisitä pöpöistä ei nyt suuremmin ole vaaraa. Uskallan myös olettaa, että yleensä tahmatassut eivät ole niitä vannoutuneimpia kasvikunnan tuotteita nauttivia henkilöitä.

Vierailija
8/13 |
14.03.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Kasvisten kuori on yleensä vahamainen ja näin hylkii likaa, jolloin lika irtoaa pelkällä huuhtelullä hyvin. Yksttäisitä pöpöistä ei nyt suuremmin ole vaaraa. Uskallan myös olettaa, että yleensä tahmatassut eivät ole niitä vannoutuneimpia kasvikunnan tuotteita nauttivia henkilöitä.

Yleensä se vaha johtuu siitä että siihen on ruiskutettu vahapinnoite.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/13 |
14.03.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Kasvisten kuori on yleensä vahamainen ja näin hylkii likaa, jolloin lika irtoaa pelkällä huuhtelullä hyvin. Yksttäisitä pöpöistä ei nyt suuremmin ole vaaraa. Uskallan myös olettaa, että yleensä tahmatassut eivät ole niitä vannoutuneimpia kasvikunnan tuotteita nauttivia henkilöitä.

Yleensä se vaha johtuu siitä että siihen on ruiskutettu vahapinnoite.

Omena, paprika, tomaatti ja chilit ovat esimerkiksi sellaisia, joilla on luontainen vahapinta ja sen huomaa. Salaattejakaan ei vahata, koska ne hylkivät likaa luontaisesti. En kyllä muista koskaan törmänneeni keinovahattuihin kasviksiin.

Vierailija
10/13 |
14.03.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Kasvikset ja hedelmät voi joko kuoria tai kuumentaa ruuanlaitossa niin kuumaksi että bakteerit kuolevat. Käsille ei voi tehdä kumpaakaan, joten ne täytyy pestä saippualla ja vedellä.

 

Niin mutta entäs kylmät salaattiainekset? Tai vaikka marjat, jotka haluaa syödä tuoreena eikä keittää? Entäs viinirypäleet. Viiniksi vaan vai?

Joka päivä siis syön kasviksia, hedelmiä ja marjojakin. Huuhtelen huolella. En sairastele enkä saa ahdistusta syödessäni :) Ällöttää vaan ihmisten näplimät tuotteet.

Osta salaatti, tomaatti, kurkku, viinirypäleet ja marjat pakattuna. Toki nuo kaikki voi myös huudella vedellä.  Hedelmät pese ja kuori. Niin minä teen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/13 |
14.03.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Kasvisten kuori on yleensä vahamainen ja näin hylkii likaa, jolloin lika irtoaa pelkällä huuhtelullä hyvin. Yksttäisitä pöpöistä ei nyt suuremmin ole vaaraa. Uskallan myös olettaa, että yleensä tahmatassut eivät ole niitä vannoutuneimpia kasvikunnan tuotteita nauttivia henkilöitä.

Yleensä se vaha johtuu siitä että siihen on ruiskutettu vahapinnoite.

Omena, paprika, tomaatti ja chilit ovat esimerkiksi sellaisia, joilla on luontainen vahapinta ja sen huomaa. Salaattejakaan ei vahata, koska ne hylkivät likaa luontaisesti. En kyllä muista koskaan törmänneeni keinovahattuihin kasviksiin.

Tuo vahaaminenhan on urbaanilegenda, mikä on lähtöisin ameriikoista

Vierailija
12/13 |
14.03.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Kasvisten kuori on yleensä vahamainen ja näin hylkii likaa, jolloin lika irtoaa pelkällä huuhtelullä hyvin. Yksttäisitä pöpöistä ei nyt suuremmin ole vaaraa. Uskallan myös olettaa, että yleensä tahmatassut eivät ole niitä vannoutuneimpia kasvikunnan tuotteita nauttivia henkilöitä.

Yleensä se vaha johtuu siitä että siihen on ruiskutettu vahapinnoite.

Omena, paprika, tomaatti ja chilit ovat esimerkiksi sellaisia, joilla on luontainen vahapinta ja sen huomaa. Salaattejakaan ei vahata, koska ne hylkivät likaa luontaisesti. En kyllä muista koskaan törmänneeni keinovahattuihin kasviksiin.

Tuo vahaaminenhan on urbaanilegenda, mikä on lähtöisin ameriikoista

ai on?

https://www.ruokavirasto.fi/elintarvikkeet/ohjeita-kuluttajille/e-koodi…

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/13 |
14.03.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Aina kuorin esim.omenat. En söisi kuorineen.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: viisi kahdeksan kahdeksan