Mitä laitat juuri uunista tulleen rapeakuorisen ruisleivän päälle
Voihan se olisi varmaan mutta entä mikä tulisi hyvänä kakkosena? Entä kolmosena? Jäähtyneenä tietenkin mutta silleen että sisus on vielä hieman lämmin. Se on se hetki milloin ruisleipä on parhaimmillaan mielestäni.
Kommentit (10)
Oliiviöljyä
2. Valkosipulia hieron pintaan ja rypsiöljyä
3. Aura-juustoa
Kovettunutta paskaa (kaiverrettu irti vessanpöntön reunasta).
Ruisleipä on parhaimmillaan muutama päivä leipomisen jälkeen kuten kaikki juureen leivotut leivät.
Vierailija kirjoitti:
Ruisleipä on parhaimmillaan muutama päivä leipomisen jälkeen kuten kaikki juureen leivotut leivät.
Tämä.
- leipuri
Voita ja ylähuulen. Kaikki muu pilaa sen.
Vierailija kirjoitti:
Ruisleipä on parhaimmillaan muutama päivä leipomisen jälkeen kuten kaikki juureen leivotut leivät.
Kovettunutta paskaa. Tuoreena, tuoreena, tuoreena.
Pekonia, juustoa, kanamunaa, metwurstia, silliä, leikkelettä, sinappia, ketsuppia, smetanaa ja suolakurkkua.
Ylähuulen.