Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Mitä laitat juuri uunista tulleen rapeakuorisen ruisleivän päälle

Vierailija
08.03.2024 |

Voihan se olisi varmaan mutta entä mikä tulisi hyvänä kakkosena? Entä kolmosena? Jäähtyneenä tietenkin mutta silleen että sisus on vielä hieman lämmin. Se on se hetki milloin ruisleipä on parhaimmillaan mielestäni.

Kommentit (10)

Vierailija
1/10 |
08.03.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ylähuulen.

Vierailija
2/10 |
08.03.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Oliiviöljyä

2. Valkosipulia hieron pintaan ja rypsiöljyä

3. Aura-juustoa

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/10 |
08.03.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

pyyheliinan

Vierailija
4/10 |
08.03.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pesto ja juusto 

Vierailija
5/10 |
08.03.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kovettunutta paskaa (kaiverrettu irti vessanpöntön reunasta).

Vierailija
6/10 |
08.03.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ruisleipä on parhaimmillaan muutama päivä leipomisen jälkeen kuten kaikki juureen leivotut leivät. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/10 |
08.03.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Ruisleipä on parhaimmillaan muutama päivä leipomisen jälkeen kuten kaikki juureen leivotut leivät. 

Tämä. 

 

- leipuri

Vierailija
8/10 |
08.03.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Voita ja ylähuulen. Kaikki muu pilaa sen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/10 |
08.03.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Ruisleipä on parhaimmillaan muutama päivä leipomisen jälkeen kuten kaikki juureen leivotut leivät. 

Kovettunutta paskaa. Tuoreena, tuoreena, tuoreena.

Vierailija
10/10 |
08.03.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pekonia, juustoa, kanamunaa, metwurstia, silliä, leikkelettä, sinappia, ketsuppia, smetanaa ja suolakurkkua.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: seitsemän kuusi kahdeksan