Munissa matoja, metukassa hepattiittia - mitä täällä tapahtuu?
Kommentit (59)
Vierailija kirjoitti:
Ei ihmetytä. Rexona lahotti aivoja, naudasta ja hullun lehmän taudin kohistaan aika ajoin, broilerissa on salmonellaa, kebab-paikoissa epämääräistä lihaa, pakasteissa ja monissa muissa listeriaa ja vedessä legionellaa. Ei mitään uutta auringon alla.
Puhumattakaan EHEC-bakteerista
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Ei ihmetytä. Rexona lahotti aivoja, naudasta ja hullun lehmän taudin kohistaan aika ajoin, broilerissa on salmonellaa, kebab-paikoissa epämääräistä lihaa, pakasteissa ja monissa muissa listeriaa ja vedessä legionellaa. Ei mitään uutta auringon alla.
Puhumattakaan EHEC-bakteerista
No sekin ja trikiini sekä toksoplasmoosi...
Ajetaan ideaa että lihatuotteet kielletään pelottelemalla kun ei muuta enää osata.
Katsoin videon missä jossain ihanassa kulttuurimaassa kauhottiin viemäristä jotain rasvaa tai mitä lie suoraan kattilaan ja siitä vaan keitellen. Jotenkin en ihmettele jos yhtään samaa meininkiä eikä alkeellisempiakaan hygieniakäsityksiä
Ja järvessä kalan pissaa ja kalassa lapamato!!!!
Ja mitä on Subwayn ulkomaisessa lihassa, ulkomaisissa kanafileissä ja ulkomaisessa sokeripullassa, jota sanovat leiväksi.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Ei ihmetytä. Rexona lahotti aivoja, naudasta ja hullun lehmän taudin kohistaan aika ajoin, broilerissa on salmonellaa, kebab-paikoissa epämääräistä lihaa, pakasteissa ja monissa muissa listeriaa ja vedessä legionellaa. Ei mitään uutta auringon alla.
Puhumattakaan EHEC-bakteerista
Rokotemyrkyistä mm. "matokutinaa
Vierailija kirjoitti:
Ajetaan ideaa että lihatuotteet kielletään pelottelemalla kun ei muuta enää osata.
Tämä kai se on, eli wef-agendaa takana...
Vierailija kirjoitti:
Valvonta toimii.
Tämä. Suomeksi vastaus kysymykseen on siis että se mitä tapahtuu on että asiat ovat hyvin ja voimme olla tyytyväisiä.
Mrkkypiikeistä syyhypunkki kutina.
niin, toisin kuin aikaisempina vuosina - Suomessa ei ennen ollut ollenkaan loisia, syyhyä, myrkkyjä ruoassa tai juomavedessä. Tämä on ihan vasta wef agendan myötä tullut, nämä kirput, myrkyt ja lapamadot. Vanha kansas ei ollut koskaan kuullutkaan sellaisista, ja lapsuudessani ruoka oli aivan puhdasta, suoraan luonnosta.
Samalla Klaus-setä mainostaa mm. sirkkojaan ja laboratoriolihaa.
On näitä aina ollut, nyt jokainen munastaan madon löytänyt soittaa iltalehteen. Mee too.
Vierailija kirjoitti:
Mrkkypiikeistä syyhypunkki kutina.
Aivan, siis juuri koronarokotuksesta johtuu myös se syyhyepidemia.
Smoothietuotteissa havaittu hometoksiinia
STT
Raamatussa lukee kyllä nämä. Syyhy varsinkin on kerrottu maailmanlopun merkkeinä. Myös munista on maininta että muuttuvat syömäkelvottomiksi vaikka niihin lupa annettiin aiemmin
Vierailija kirjoitti:
Raamatussa lukee kyllä nämä. Syyhy varsinkin on kerrottu maailmanlopun merkkeinä. Myös munista on maininta että muuttuvat syömäkelvottomiksi vaikka niihin lupa annettiin aiemmin
Vitsauksia.
Ei kyllä ihmetytä tippaakaan. 1 mato/10miljoonaa munaa ja E-hepatiittitapauksia makkarasta ei varmaan kovinkaan montaa kpl. Ihme olisi jos kaikki olisi aina 100% puhdasta.
Ei ihmetytä. Rexona lahotti aivoja, naudasta ja hullun lehmän taudin kohistaan aika ajoin, broilerissa on salmonellaa, kebab-paikoissa epämääräistä lihaa, pakasteissa ja monissa muissa listeriaa ja vedessä legionellaa. Ei mitään uutta auringon alla.