Lisäättekö uuniruokiin enemmän kasviksia, mitä ohjeessa lukee?
Kommentit (14)
Maustepippuri on ainoa kasvis jota käytän karjalanpaistissa.
Uunimakkaroiden väliin voi sujauttaa porkkanan. Mies ei huomaa mitään.
Harvoin teen minkään tietyn ohjeen mukaan, mutta esim. Burgundin pataan tai Lyonin kanaan lisäilen kasviksia/juureksia sen mukaan mitä kotoa löytyy tai tekee mieli.
En oikeastaan koskaan kokatessa katso ohjeita. Oman pään mukaan menen. Pyrin siihen että ruoka sisältää sen verran kasviksia, ettei salaattia erikseen tarvitse valmistaa.
Laitan yleensä kaikki mitä olen ostanut, ettei tule hävikkiä. Jos ei mahdu uunivuokaan, käytän sitten johonkin muuhun ruokaan hävikin.
Lihan voi korvata soijarouheella. Lihamurekkeesta ainakin tulee ihan saman makuinen.
Me syödään mieluummin kasvikset raakana.
Vierailija kirjoitti:
Me syödään mieluummin kasvikset raakana.
Minusta sipuli ja peruna on parempia kypsennettynä.
Määrään vaikuttavat syöjät ja heidän mieltymyksenä.
En tee yleensä minkään reseptin mukaan, monessa ohjeessa on kyllä vähän kasviksia. Pyrin syömään kevyesti ja monessa reseptissä on vaikka mitä juustoja, kermoja, kummallisia maustetahnoja ym. tai sitten ruoka on kovin hiilihydraattipitoista pastaa.
Vierailija kirjoitti:
Lihan voi korvata soijarouheella. Lihamurekkeesta ainakin tulee ihan saman makuinen.
Sitten se on soijamureke, eikä lihamureke. Miksi vegaanit aina imitoi liharuokia?
Toisinaan, oikeastaan aika usein, tulee lisättyä. Turha jättää jotain nysää jääkaappiin odotttamaan ja homehtumaan. Moni ruoka on parempaa tai ainakin ruokaisampaa kasviksia lisäämällä.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Lihan voi korvata soijarouheella. Lihamurekkeesta ainakin tulee ihan saman makuinen.
Sitten se on soijamureke, eikä lihamureke. Miksi vegaanit aina imitoi liharuokia?
Maistuu ihan samalta. Pitää vaan osata maustaa.
En ole tainnut koskaan ajatella mitä ohjeissa lukee kasvisten määrästä. Laitan sen verran kuin itsestä hyvältä tuntuu.