Suippopaprikat usein järkyttävän likaisia
Uskallatteko syödä? Miten puhdistatte? Kun jostain ulkomaisista vadelmista sanotaan että on noroa, niin eikö nuo ole vähintään yhtä pahoja kun aivan jossain likatöryssä joka silmin nähtävissä? Miksei siitä ole thl:n tai valvitan tai mitä näitä nyt on, suositusta miten toimia niiden kanssa? Eivätkä ennen, joitain vuosia taaksepäin olleet tuollaisessa kunnossa vaan puhtaita kuten paprikat yleensä!
Kommentit (10)
Paskavedellä kasteltuja.
Näistähän menee usein maha sekaisin.
Ei kasvit missään steriilissä tilassa kasva. Ei kai kukaan syö pesemättä yhtään mitään vihannesta?
Mutta joo, on ne aika likaisia usein. Mutta tosi multaisia kotimaisia salaattejakin saa välillä.
Paprikat pitää aina pestä hyvin huolellisesti jos ei ole luomua. Niissä käytetään runsaasti torjunta-aineita.
Laitan paprikat aina tiskikoneeseen. Puhdistuvat hyvin ja kalttautuvat samalla.
Fairy täälläkin pesussa ja kuuma vesi. Eli pesen heti kun ostanut, en tykkää syödä kuumaa paprikaa niin laitan jääkaappiin huomista varten jo jäähylle 😊 Paprika on kyllä hyvää, saa paljon c-vitamiinia. Keltaista syön kun vatsa ei kestä punaista, jostain syystä se vaan närästää enemmän 🤷🏻
Niin, on se vaan niin hirveetä, ettei kasvit kasva nätisti puhtaina. Eikö tälle voitais tehdä jotain? Vaaditaan alusta asti kauniin puhtaita kasviksia!
Ostan kotimaisia. Olen viiskymppinen ja yhtä ainotta tautia en ole saanut kotiruuasta vaikken hysteerisesti huolehdi hygieniasta.
Uskallan ja syön. En ole kyllä likaisia nähnyt ja pesen kyllä muutenkin kaikki omenat, kurkut, tomaatit ym. ennen syöntiä kuumalla vedellä.
Mene töihin niin saat muuta ajateltavaa.