Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Uusi tutkimus: Itse kasvatettu ruoka lisää ilmastonmuutosta merkittävästi

Vierailija
01.03.2024 |

Muista: omavaraisuus paha.

The study found individual garden infrastructure responsible for increased levels of CO2

https://www.telegraph.co.uk/news/2024/01/22/carbon-footprint-homegrown-…

Kommentit (6)

Vierailija
1/6 |
01.03.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mikä ihme on se perinteinen kasvatus, johon ollaan vertaamassa?

Vierailija
2/6 |
01.03.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Höpöhöpö

Ihminen muutenkaan ei vaikuta lämpötilojen ollenkaan, ihan sama mitä tekee. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/6 |
01.03.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Eikös se labrakasvatus maksa maltaita verrattuna muuhun viljelyyn.

Vierailija
4/6 |
01.03.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Syöminen ylipäätään lisää ilmastonmuutosta huomattavasti. Ilmasto-ongelmat poistuvat, kun pääsemme eroon näistä ilmastoasiantuntikoista, lahjotuista leipäpapeista.

Vierailija
5/6 |
01.03.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Mikä ihme on se perinteinen kasvatus, johon ollaan vertaamassa?

Normaali ammattimainen maatalous on se, mihin tuossa verrattiin.

Vierailija
6/6 |
01.03.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Mikä ihme on se perinteinen kasvatus, johon ollaan vertaamassa?

Normaali ammattimainen maatalous on se, mihin tuossa verrattiin.

Luin sen jutun, mutta minulle jäi kyllä aika lailla epäselväksi, mikä on normaali ammattimainen maatalous esim. persiljankasvatuksessa. Harva meistä viljelee ohraa kasvimaalla. Lisäksi tuossa laskennallinen päästölähde oli puutarhassa käytettävä kone eikä minulle ihan selvinnyt, miksi jossain 2x10m porkkanapenkissä olisi sellainen käytössä.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: neljä kahdeksan seitsemän