Leivon taas ihanaa bostonkakkua munista, kokomaidosta, kirnuvoista, hiivaleipäjauhoista, intiaanisokerista, vastajauhetusta kardemummasta ym
Kommentit (18)
Ja sitten tanttoja ulisemaan miten pEhMeäÄn pullaan ei laiteta kananmunia eikä maitoa ja markariini maistuu paljon paremmalta 🤣
Vierailija kirjoitti:
Hiivaleipäjauhoista?
Niistä tulee paljon kiinnostavamman makuinen pullataikina. Lisään usein vielä vähän kokojyväjauhoja.
Kiitos tiedosta. On tärkeää saada jakaa itselle tärkeät asiat jonkun kanssa.
Nisu tehdään kokovalkoisesta vehnästä, ei mistään jyvänkuorirouheesta. Ap on trölli.
Vierailija kirjoitti:
Nisu tehdään kokovalkoisesta vehnästä, ei mistään jyvänkuorirouheesta. Ap on trölli.
Mitä hemmetin väliä? Hän kirjoittaa jostain leipomisesta!!! Ei kiinnosta ketään.
Vierailija kirjoitti:
En laittaisi hiivaleipäjauhoja pullataikinaan.
Et varmaankaan, koska et halua erittäin hyvää pullaa.
On monien salainen kikka käyttää hiivaleipäjauhoja tms pullataikinaan. Näin mm paikoissa joiden pullia jonotetaan, Lottamuseo Tuusulassa tulee mieleen.
Vierailija kirjoitti:
On monien salainen kikka käyttää hiivaleipäjauhoja tms pullataikinaan. Näin mm paikoissa joiden pullia jonotetaan, Lottamuseo Tuusulassa tulee mieleen.
Täytyy kokeilla. Laitetaanko sitä osaksi vehnäjauhojen kanssa?
Maistuuko se samalta kuin vegaaninen jossa on vettä ja halvintamargariinia?