Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Miksi söisin purkkihernaria, kun pikkuisen panostamalla saan ison kattilallisen itse tehtyä

Vierailija
13.02.2024 |

Ja muuten on HYVÄÄ. 👌 

Kommentit (10)

Vierailija
1/10 |
13.02.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Itse tehty ruoka alkaa tökkiä viimeistään seuraavana päivänä, kattilallinen hernekeittoa (ei mitään "hernaria"- yrjöttävän tyhmä nimitys!) riittää viikoksi. 

Kuka viitsii syödä samaa ruokaa koko viikon? 

Vierailija
2/10 |
13.02.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ja voit pakastaa annoksina kotitekoisen. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/10 |
13.02.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Koska ei tarvitsisi nähdä sitä pientäkään vaivaa ja voit viettää sen ajan sohvalla maaten ja valittaa.

Vierailija
4/10 |
13.02.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Itse tehty ruoka alkaa tökkiä viimeistään seuraavana päivänä, kattilallinen hernekeittoa (ei mitään "hernaria"- yrjöttävän tyhmä nimitys!) riittää viikoksi. 

Kuka viitsii syödä samaa ruokaa koko viikon? 

Kuka käski olla sinkku?

Vierailija
5/10 |
13.02.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kyse onkin siitä että tekee sopasta maukasta. 

Vierailija
6/10 |
13.02.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Aikaa menee enemmän kun pitää liotella herneitä, vaihdella niitä liotusvesiä ja pestä herneitä ja sitten keitellä pitkään. Ja jostain syystä mun kokemuksen mukaan itsetehdyssä keitossa on aina herneet jotenkin kovempia ja pahemman makuisia kuin purkkihernekeitossa. En tiedä missä ero mutta purkkihernari on itse asiassa parempaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/10 |
13.02.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Hyväähän se on. Mä kuitenkin syön purkkihernekeittoa koska en halua täyttää pientä pakastintani hernekeitolla.

Muista myös tarkastaa päivän sähkön hinta koska muuten saattaa tulla hernekeitolle hintaa.

Vierailija
8/10 |
13.02.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Huonekalujakaan ei kannata ostaa kaupasta, sen kuin veistelee itse puusta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/10 |
13.02.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Aikaa menee enemmän kun pitää liotella herneitä, vaihdella niitä liotusvesiä ja pestä herneitä ja sitten keitellä pitkään. Ja jostain syystä mun kokemuksen mukaan itsetehdyssä keitossa on aina herneet jotenkin kovempia ja pahemman makuisia kuin purkkihernekeitossa. En tiedä missä ero mutta purkkihernari on itse asiassa parempaa.

Et taida sitten osata tehdä sitä soppaa oikein?

Vierailija
10/10 |
13.02.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Aikaa menee enemmän kun pitää liotella herneitä, vaihdella niitä liotusvesiä ja pestä herneitä ja sitten keitellä pitkään. Ja jostain syystä mun kokemuksen mukaan itsetehdyssä keitossa on aina herneet jotenkin kovempia ja pahemman makuisia kuin purkkihernekeitossa. En tiedä missä ero mutta purkkihernari on itse asiassa parempaa.

Liotusvettä ei tarvitse vaihtaa, riittää kun laittaa yön yli likoon. Tuo herneiden kovaksi jääminen on solutason reaktio joka aiheutuu siitä jos herneitä keittää liian kovalla lämpötilalla alussa. Itse inhoan purkkihernarin makua mutta meitä on toki moneksi. 

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kaksi seitsemän kolme