Minä etsin terveyshyötyjä ruoasta, onko teillä vinkkejä terveelliseen ruoanlaittoon?
Mitkä ovat ruokakauppojen terveellisimmät valmisruoat?
Kommentit (16)
Vierailija kirjoitti:
Jos haluat terveellistä niin pysy valmisruuasta kaukana.
Onko sinulla jakaa jotain yksinkertaista ja helppoa reseptiä jos teen itse jonkun ruoan raaka-aineista?
Atrian lihapiirakat ja Uunilenkki. Valurautapannulla voissa paistettuna. Yhdessäkään ruumiinavauksessa ei ole todettu näitä kuolinsyyksi.
Sydänmerkillä varustetut einekset, on niitä joitakin.
Laktoositon rahka ja banaani jukhurt
Vierailija kirjoitti:
Sydänmerkillä varustetut einekset, on niitä joitakin.
Hyvä huomio, pitää katsoa kaupassa ensikerralla
Vierailija kirjoitti:
Atrian lihapiirakat ja Uunilenkki. Valurautapannulla voissa paistettuna. Yhdessäkään ruumiinavauksessa ei ole todettu näitä kuolinsyyksi.
Eiköhän ahtautuneet valtimot ja suonet ole aika yleinen ongelma ja pallolaajennuksia tehdään tasaiseen tahtiin. Sydäninfarkti on sitten se kuolinsyy, kun ei vaan pystytä lopettamaan sitä mättöilyä.
soppa365 jakaa aika hyviä arkiohjeitakin ja yhteishyvällä myös
ostat värikkäitä aineksia ja niistä alat kasaamaan!
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Jos haluat terveellistä niin pysy valmisruuasta kaukana.
Onko sinulla jakaa jotain yksinkertaista ja helppoa reseptiä jos teen itse jonkun ruoan raaka-aineista?
k v g -eri
Kaura-härkäpapu rouhe, kasviskastikkeella. Pannulle öljyö, sipulia, paprikaa, porkkanaa, papuja, mausteita ja haudutellaan tomaattimurskassa. Annoksen päälle reilusti raejuustoa. Saat kuidut, proteiinit, vitamiinit ja kivennäisaineet. Olen kokeillut sekaan myös kotimaista järvikalasäilykettä (tonnikalan kotimainen versio).
Kannattaa pyrkiä tekemään ruoka mahdollisimman paljon itse raaka-aineista lähtien. Paljon kasviksia, riittävästi kuitua. Valmisruoista esim. sydänmerkillä merkityt on usein muita parempi valinta, on vältetty esim. liikaa suolaa ja kovaa rasvaa.
Jos ei ole mitään hajua, mitä kannattaa syödä, niin kirjastosta löytyy aiheesta terveellinen ravinto paljon kirjoja, joissa on myös ruoanlaittoon ohjeita. Esim. Patrik Borg (ravitsemustieteilijä) ja Hanna Partanen (ravitsemusterapeutti) ovat kirjoittaneet aiheesta kirjoja, joissa on myös helppoja reseptejä terveellisempään ruokaan.
Onhan kaupoissa niitä valmiita salaattiannoksia
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Jos haluat terveellistä niin pysy valmisruuasta kaukana.
Onko sinulla jakaa jotain yksinkertaista ja helppoa reseptiä jos teen itse jonkun ruoan raaka-aineista?
Ihan vaikka jokin munakas, johon tuoretta pinaattia joukkoon.
Mahdollisimman vähän E-koodeja ja luomua jos rahat riittää. Tee itse, jätä einekset kauppaan. Yksinkertaista ruokaa ilman kikkailuja, hyvistä raaka-aineista. Rasvaisen käryttämisen sijaan vaikka höyryttämällä, esim. kalaa ja kasviksia.
Kotimaisia marjoja, kasviksia ja juureksia jne.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Jos haluat terveellistä niin pysy valmisruuasta kaukana.
Onko sinulla jakaa jotain yksinkertaista ja helppoa reseptiä jos teen itse jonkun ruoan raaka-aineista?
Ohis. Vaikka uunimunakas ja samalla esim. parsaa, herneitä jne.
Jos haluat terveellistä niin pysy valmisruuasta kaukana.