Jos keitätte spagettia liikaa niin säästättekö loput?
Kommentit (15)
Jäikö soosia myös? Säästän jos jää soosiakin
Roskiin, on se sen verran halpaa evästä. En ainakaan pakasta...
Siis aloittelija on idioottien idiootti!!!
Heitän loput seinään jotta näen onko se valmista.
Et oo tosissas... Yleensä keitänkin ylimääräistä, sen voi seuraavana päivänä paistaa pannulla ja lisätä juustoraastetta - namia!
Vierailija kirjoitti:
Et oo tosissas... Yleensä keitänkin ylimääräistä, sen voi seuraavana päivänä paistaa pannulla ja lisätä juustoraastetta - namia!
Laita munaakin sekaan paistamisen loppupuolella, tulee vielä parempaa.
Vierailija kirjoitti:
Et oo tosissas... Yleensä keitänkin ylimääräistä, sen voi seuraavana päivänä paistaa pannulla ja lisätä juustoraastetta - namia!
Meinasin samaa kirjoittaa. Keitän aina enemmän. Seuraavana päivänä paistelen esim. kesäkurpitsaa sipulin kanssa ja eiliset spaghetit pannulle ja mausteita lisätään. Voi sulattaa juustoakin kesäkurpitsan ja sipulien paiston jälkeen pannulla ja lisätä sitten spagetit. Ihan pelkkä paistokin öljyssä tai kirkastetussa voissa rapeuttaa pastan ja maistuu parmesanin tai pecorinon kanssa mainiolta.
Annan kanoille. Ne on ihan täpinöissään.
Säästän. Tänään tein eilisestä keitetystä makaronista ja toissapäiväisestä kanasta plus ruokakermasta seoksen. Hyvä maukas pasta.
Teini maustoi ja hyvää oli.
Nopea ja maukas- eikä tullut ruokahävikkiä.
Vierailija kirjoitti:
Roskiin, on se sen verran halpaa evästä. En ainakaan pakasta...
Ohhoh. Älä tuu valittamaan koskaan sitten kauppalaskun kalleudesta. Varmaan heität muutakin roskiin koska halpaa. Et kai säilytä avattua maitopurkkiakaan jääkaapissa, roskiin vaan kun on halpaa evästä.
Yleensä syön seuraavana päivänä. Jos ei tule syötyä niin koiralle kyllä maistuu.
Ilman muuta pakastan ylimääräisen spagetin kuten myös keitinveden💛
Miten ei ole?