Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Niksini murean ja maukkaan lihan valmistamiseen: pakastus-sulatus-pakastus-sulatus-pakastus

Vierailija
10.01.2024 |

Kun tuon otsikon ketjun toistaa niin kolmannella kerralla liha on mureutunut hyvin ja maistuu uskomattoman hyvältä. Tuo prosessi perustuu lihassa olevien proteiiniketjujen pilkkoutumiseen pakastuksen myötä jolloin lihasta tulee mureampaa, luin tämän lehdestä.

Kommentit (3)

Vierailija
1/3 |
10.01.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ääliö!

Vierailija
2/3 |
10.01.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kai sulla on paljon hyvää vessalukemista varattuna?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/3 |
10.01.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Toimiii myös kalan kanssa!

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kuusi kaksi kolme