Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Kertoisiko joku, miten saisin huomenna leivottua oikein hyviä pullia?? :)

Vierailija
06.01.2007 |

Muutaman kerran olen vaan elämäni aikana itse tehnyt, aina tulos on sama: syötäviä heti uunista tulleena, hetken päästä kovia ja mauttomia. Kiitos jos jollain on hyvä resepti =))

Kommentit (5)

Vierailija
1/5 |
06.01.2007 |
Näytä aiemmat lainaukset

Niin ja minä teen aina kardemummalla maustettua.

Vierailija
2/5 |
06.01.2007 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jätä ainakin munat pois, ne kovettaa ja kuivattaa pullan. Ja jätä taikina niin löysäksi että siitä ihan nippanappa saa pullat leivottua. Jos vaivaat taikinaan liikaa jauhoja (siis niin että taikina irtoaa täysin kulhosta eikä tartu käsiin) tulee pullista tennispalloja.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/5 |
06.01.2007 |
Näytä aiemmat lainaukset

Eli voita kun laitat niin tulee hyviä.

Vierailija
4/5 |
06.01.2007 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vain aitoja aineita, eli ei mitään margariineja vaan aitoa voita.



Vähemmän jauhoja, enemmän munaa niin tulee " taipuisampia" (päinvastoin kuin tuo toinen ohje, hmm...).

Vierailija
5/5 |
06.01.2007 |
Näytä aiemmat lainaukset

Taikinaa ei vain sekoiteta vaan vaivataan. Pullataikina on tarpeeksi vaivaantunut ;) kun se maistuu sellaiselta hieman happamalta, on koostumukseltaan kuin löysää sinitarraa ja irtoaa hyvin käsistä.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kuusi yhdeksän seitsemän