Kertoisiko joku, miten saisin huomenna leivottua oikein hyviä pullia?? :)
Muutaman kerran olen vaan elämäni aikana itse tehnyt, aina tulos on sama: syötäviä heti uunista tulleena, hetken päästä kovia ja mauttomia. Kiitos jos jollain on hyvä resepti =))
Kommentit (5)
Jätä ainakin munat pois, ne kovettaa ja kuivattaa pullan. Ja jätä taikina niin löysäksi että siitä ihan nippanappa saa pullat leivottua. Jos vaivaat taikinaan liikaa jauhoja (siis niin että taikina irtoaa täysin kulhosta eikä tartu käsiin) tulee pullista tennispalloja.
Eli voita kun laitat niin tulee hyviä.
Vain aitoja aineita, eli ei mitään margariineja vaan aitoa voita.
Vähemmän jauhoja, enemmän munaa niin tulee " taipuisampia" (päinvastoin kuin tuo toinen ohje, hmm...).
Taikinaa ei vain sekoiteta vaan vaivataan. Pullataikina on tarpeeksi vaivaantunut ;) kun se maistuu sellaiselta hieman happamalta, on koostumukseltaan kuin löysää sinitarraa ja irtoaa hyvin käsistä.
Niin ja minä teen aina kardemummalla maustettua.