Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Voisitko syödä kotimaisia kasvatettuja hiiriä?

Vierailija
22.12.2023 |

Jyrsijät ovat maailman menestyneimpiä nisäkkäitä ja niitä käytetään ravinnoksi useissa maissa. Eurooppalaisessa sivistyneessä maailmassa jyrsijät yhdistetään usein kulkutauteihin ja epähygieniaan ja siksi ne herättävät useissa inhon tunteita.

Jos jyrsijä, esim hiiri tai rotta, olisi kasvatettu suomessa siisteissä ja puhtaissa olosuhteissa, olisitko valmis maistamaan jyrsijää?

Kysely sai alkunsa ylen tekstitv:n jutusta, jossa varusmiesten keitettyjen porkkanoiden seassa oli keitetty hiiri (https://yle.fi/aihe/tekstitv?P=108 ).

 

Voisitko syödä hiiriä, jos tietäisit ne tautivapaiksi?

Vaihtoehdot

Kommentit (1)

Vierailija
1/1 |
22.12.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Miksei, olen syönyt rottaa Jakartalla ja jänistä ihan kotosuomessa. Hyvää, hienosäikeistä lihaa, ei juuri rasvaa. Jäniksen lihan tosin mummi taisi jättää vähän liian raaaksi, oli sitkeitä kohtia paljon.

Mutta peruskysymys, kyllä olen valmis maistamaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla