Kuorrutetaanko teillä kinkku? Syödäänkö kylmänä vai lämpimänä? Paistetaanko aatonaattona päivällä vai aattoyönä?
Meillä ei kuorruteta ja paistetaan aatonaattona, kylmänä syödään.
Kommentit (12)
Aattoyönä paistetaan, ei kuorruteta, syödään kylmänä. Aattoaamuna toki napsitaan vähän lämmintä kinkkua.
Paistetaan koko aatonvastainen yö. Nahka tietysti pois ja sinappikuorrutus. Syödään ensin kuumana aaton aamuna leivän päällä. Myöhemmin kylmänä.
Paistetaan 23.päivä, ei kuorruteta. tykätään ylikypsästä. syödään lämpimänä kun kinkku on valmis. Aattona kylmänä.
Meillä on perinteisesti ollut Reijo-Sedän mämmikuorrutus. Aattoiltana kerätään sitä lattioilta.
Paistan huomenna ja kuorrutan saman tien sinappikorppujauholla. Aattona syödään, tai ne jotka syövät😁
Paksua ja suonikasta lihaa mämmihunnulla! Omnomnomnom....
Huomenna paistetaan ylikypsäksi. Ei kuorruteta. Huomenna illalla maistiaiset, mutta kylmänä sitten jouluaaton aterialla.
Yök Sikaa. Hajukin kuvottaa. En syö mitenkään.
Piparikuorrutetta laitetaan porsaan peppulille, niih.
2,5 kg kinkku ja paistan aaton aamuna. Sitten kun se on puolen päivän maissa otettu uunista, tulee päälle vaahterasiirappi-sinappikuorrute.
Aiemmin olen paistanut aaton vastaisena yönä mutta en saa silloin nukuttua kunnolla ja olen seuraavana päivänä väsynyt. Eli nyt teen niin että laitan jo huomenna aamulla uuniin ja syön jo aaton aattona jouluaterian, kun aattona en ole kotona. Ei tule kuorrutusta.
Miten te jotka paistatte kinkun yöllä, saatte nukuttua? Vai valvooko joku?
Vältetään kaikkea turhaa työtä ja vaivaa, joten ei kuorruteta. Paistetaan yöllä, aattona syödään lämpimänä.