Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Joulukinkun rasvat ja liemet käytetään meillä keittiössä ihan itse. Ei meidän kinkun rasvat ole olleet koskaan mikään ongelma

Vierailija
19.12.2023 |

Kinkun paiston jälkeen kaadan liemet kuumina/lämpiminä astiaan. Kun rasva kohmettunut niin kuorin sen tarkasti pois. On tärkeää ettei lihalientä tule mukaan yhtään. Ei tarvitse olla niin tarkka jos säilyttää rasvan pakastimessa.

Tuosta kinkun liemestä teen kastikkeita.

Rasvan käytän paistamisessa ja se loppuu viimeistään muutamassa kuukaudessa.

Kommentit (4)

Vierailija
1/4 |
19.12.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Uusavuttomat on hädässä kinkun liemien kanssa.

Rasvaa eivät halua käyttää, vaikka karkkia ja sokeria vetävät itseensä, vailla mitään järkeä,suuria määriä.

Vierailija
2/4 |
19.12.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kyllä, liemestä tulee hyvä keiton liemi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/4 |
19.12.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Meillä kun on tullut käytettyä soijarouhetta joissain ruoissa säästösyistä tms, niin kinkun rasva ja liemi antaa makua niihinkin ruokiin. Esim. meksikonpata.

Vierailija
4/4 |
19.12.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kinkunpaistoliemien ympärillä on tosiaankin hyörinää. Hyvä ettei tankkiautoilla kerätä ovelta ovelle joulunpyhinä.