Lue keskustelun säännöt.
Alue: Aihe vapaa
Joulukinkun rasvat ja liemet käytetään meillä keittiössä ihan itse. Ei meidän kinkun rasvat ole olleet koskaan mikään ongelma
19.12.2023 |
Kinkun paiston jälkeen kaadan liemet kuumina/lämpiminä astiaan. Kun rasva kohmettunut niin kuorin sen tarkasti pois. On tärkeää ettei lihalientä tule mukaan yhtään. Ei tarvitse olla niin tarkka jos säilyttää rasvan pakastimessa.
Tuosta kinkun liemestä teen kastikkeita.
Rasvan käytän paistamisessa ja se loppuu viimeistään muutamassa kuukaudessa.
Kommentit (4)
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Meillä kun on tullut käytettyä soijarouhetta joissain ruoissa säästösyistä tms, niin kinkun rasva ja liemi antaa makua niihinkin ruokiin. Esim. meksikonpata.
Kinkunpaistoliemien ympärillä on tosiaankin hyörinää. Hyvä ettei tankkiautoilla kerätä ovelta ovelle joulunpyhinä.
Alue: Aihe vapaa
Uusavuttomat on hädässä kinkun liemien kanssa.
Rasvaa eivät halua käyttää, vaikka karkkia ja sokeria vetävät itseensä, vailla mitään järkeä,suuria määriä.