Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Miksi leipomot eivät pysty tekemään karjalanpiirakoita joissa on tumma ruiskuori?????

Vierailija
17.12.2023 |

Lidl väittää että heillä on paistopisteen valikoimissa karjalanpiirakoita mutta kyseessä on ihan samanlainen vaalea lätty kuin kaikilla. 

Kommentit (11)

Vierailija
1/11 |
17.12.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mitä eroa on karjalanpiirakalla ja riisipiirakalla?

Vierailija
2/11 |
17.12.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Karkealla ruisjauholla osaavat leipoa vain hyvin pienet leipomot. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/11 |
17.12.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Koneet eivät kestä kunnon ruistaikinaa joka on kuin voimakas liima. 

Vierailija
4/11 |
17.12.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Koneet eivät kestä kunnon ruistaikinaa joka on kuin voimakas liima. 

Tämä se on. Käsipeliä. 

Vierailija
5/11 |
17.12.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Koneet eivät kestä kunnon ruistaikinaa joka on kuin voimakas liima. 

Olisikin voimakasta liimaa. Ruistaikina on haastava kaulittava käsinkin koska taikinassa ei ole ollenkaan niin paljon sitkoa kuin vehnässä. Itse laitan yleensä 3 osaa ruista 1 osa vehnää niin saa rukiisen taikinan joka on helpompi kaulia ohueksi lätyksi. 100% ruistaikinan kanssa menee vain hermot.

Vierailija
6/11 |
17.12.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Etsi Sorsan leipomon piirakoita, niitä saa raakapakasteena kauempaakin vaikka itse leipomo on Liperissä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/11 |
17.12.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Koneet eivät kestä kunnon ruistaikinaa joka on kuin voimakas liima. 

Olisikin voimakasta liimaa. Ruistaikina on haastava kaulittava käsinkin koska taikinassa ei ole ollenkaan niin paljon sitkoa kuin vehnässä. Itse laitan yleensä 3 osaa ruista 1 osa vehnää niin saa rukiisen taikinan joka on helpompi kaulia ohueksi lätyksi. 100% ruistaikinan kanssa menee vain hermot.

Sitko on eri asia kuin liimamaisuus, kyllä se 100% ruistaikina tarttuu astioihin ja käsiin kuin liima. 

Vierailija
8/11 |
17.12.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Koneet eivät kestä kunnon ruistaikinaa joka on kuin voimakas liima. 

Olisikin voimakasta liimaa. Ruistaikina on haastava kaulittava käsinkin koska taikinassa ei ole ollenkaan niin paljon sitkoa kuin vehnässä. Itse laitan yleensä 3 osaa ruista 1 osa vehnää niin saa rukiisen taikinan joka on helpompi kaulia ohueksi lätyksi. 100% ruistaikinan kanssa menee vain hermot.

Sitko on eri asia kuin liimamaisuus, kyllä se 100% ruistaikina tarttuu astioihin ja käsiin kuin liima. 

Tarttumiseen auttaa oikea kosteus ja pintojen jauhotus, taikinalla kuin taikinalla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/11 |
17.12.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sehän olisi karjalaisen kulttuurin omimista.

https://www.karjalanliitto.fi/

Vierailija
10/11 |
17.12.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

K-kaupasta saa karjalanpiirakoita. Eli osaa niitä joku leipomo tehdä.

https://www.k-ruoka.fi/kauppa/tuote/pirkka-parhaat-karjalanpiir-6kpl390…

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/11 |
17.12.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mikset tee itse?

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: viisi kahdeksan neljä