Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Millaiseksi rakennatte juustotarjottimen? Onko juustonpalat isoja vai pitkiä?

Vierailija
12.12.2023 |

Entä hillot tai kastikkeet mihin dippaillaan?

Kommentit (43)

Vierailija
1/43 |
12.12.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sellaisenaan laitan palat (n 30-100g per laatu), hillot pienissä kipoissa, hedelmät ja keksit miten mahtuu

Vierailija
2/43 |
12.12.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Juustopalat on ovaalin muotoisia ja dippaillaan mansikkahilloon.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/43 |
12.12.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Paketti pöytään ja puukko viereen

Vierailija
4/43 |
12.12.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Isoja vai pitkiä?

Vierailija
5/43 |
12.12.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Isoja vai pitkiä?

 

Soirioita.

Vierailija
6/43 |
12.12.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Isoja vai pitkiä?

 

Nysiä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/43 |
12.12.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Isoja vai pitkiä?

Voi olla marttiinin kätevä ja toisena 30cm leuku.

Vierailija
8/43 |
12.12.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Riippuu saatavilla olevista tarpeista.  Ehkä pleksistä helpoin jos taivuteltava reunat.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/43 |
12.12.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Asettelen juustot kokonaisina tarjottimelle ,viereen  juustoveitset. Esim. brie ja comte tarvitsevat erimalliset leikkuuvälineet. Lisään rypäleitä,päärynää leikkatuna, pähkinöitä ja kuivattuja karpaloita sekä keksejä kauniisti aseteltuna samalle suurelle tarjottimelle, myös pieni kippo hilloa.

Vierailija
10/43 |
12.12.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sanon juustotiskillä, että laitetaan viittä sorttia erilaisia juustoja jotka leikataan tarjottimelle sopiviksi. Hilloja meillä ei juustojen kanssa kylläkään ole tarjottu eikä tarjota, hunajaa on tarjolla. Tuoreita viikunoita ja viinirypäleitä on tarjolla ja siirappipiparkakkuja - ovat hyviä Pecorino-juuston kanssa, miksei jonkun muunkin juuston kanssa jos jollekin maistuu.  

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/43 |
12.12.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Isoja paloja, mutta koverran palat alapuolelta ontoiksi, niin säästyy gratinointiin.

Vierailija
12/43 |
12.12.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Juustopalat on ovaalin muotoisia ja dippaillaan mansikkahilloon.

Aina palstalla oppii. Kiitos.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/43 |
12.12.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ihan vaan paketista tarjottimelle kovemmat/kasassa pysyvät juustot, sulatejuustot rasioissaan. Parit veitset viereen. Omalle tarjottimelle suolakeksit ym. Hedelmät kulhoihin. Hillot kipoissaan pöydällä ja lusikka perään. Jokaiselle lautanen, veitsi ja haarukka. Kukin ottaa mitä tykkään eikä mitään dippailla mihinkään, ainakaan tarjoilupöydässä. Plus viinilasi käteen.

Ei sen sen kummempaa vaadi. Miksi pitää tästäkin tehdä jokin ongelma?

Vierailija
14/43 |
12.12.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Salaneuvokset jätän pitkiksi, Oltermannin siltä väliltä, ja Edam ja Arkijuustot aika lyhyenä. Joskus sipaisen Koskenlaskijaa päälle.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/43 |
12.12.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Sanon juustotiskillä, että laitetaan viittä sorttia erilaisia juustoja jotka leikataan tarjottimelle sopiviksi. Hilloja meillä ei juustojen kanssa kylläkään ole tarjottu eikä tarjota, hunajaa on tarjolla. Tuoreita viikunoita ja viinirypäleitä on tarjolla ja siirappipiparkakkuja - ovat hyviä Pecorino-juuston kanssa, miksei jonkun muunkin juuston kanssa jos jollekin maistuu.  

Suosittelen kokeilemaan tomaattihilloa taleggiolle ja paprika- tai oliivihilloa pehmeälle tuoreelle parmesanille/pecorinolle 👌

Vierailija
16/43 |
12.12.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Leipäjuustosta pienillä piparimuoteilla kuvioita.

Vierailija
17/43 |
12.12.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mikä ero on isoilla ja pitkillä? Markettien ruokalehdissä ja verkossa ruokakuvissa juustot ovat "köntsiä" tarjottimella. Loppu tarjotin täytetään hedelmillä, kekseillä, korpuilla, hillokupeilla, hunajalla, pähkinöillä... Juustoihin ja hilloihin ottimet. Ja juustot temperoidaan ennen tarjoilua.

Kastikkeet? Oisko se vaikka hummusta korpuille?

Vierailija
18/43 |
12.12.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pieniä, pitkiä. Dippaamiseen jonkin muu kuin juusto? Vaikka kai juustoakin saa.

Vierailija
19/43 |
12.12.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Isoja paloja, mutta koverran palat alapuolelta ontoiksi, niin säästyy gratinointiin.

Kotona valmistettua reikäjuustoa.

Vierailija
20/43 |
12.12.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Snobiketju, paitsi #15

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: seitsemän kolme neljä