Kuka haluaa rapeaa pitsaa?
Mainoksissa mainitaan aina kuinka pitsassa on rapea pohja.
Itse haluan sellaisen pohjan kuin pitserian pitsassa. En todellakaan rapeaa pohjaa. Edes reunat eivät ole kivoja rapeana. Sellainen leipämäinen ja vähän sitkeä on paras.
Olenko ainoa joka ei halua rapeaa pohjaa vai ymmärränkö mainokset väärin
Kommentit (12)
Napolilaisessa pitsassa on ohut rapea pohja. Moni haluaa sellaisen. Tuo kuvaamasi pullamainen pohja on tyypillinen amerikkalainen versio, jossa yleensä muutenkin on ylen määrin täytettä.
Sinun vakiopitseriassasi on uuni, jota ei saa riittävän kuumaksi.
Aikuisen tädin pyllyn kuva ja hajua siihen päälle.
En myöskään tykkää rapeasta vaan sellaisesta, mitä tekee suomessa olevat karvakäsipizzeriat. Eli pehmoinen ja paljon täytettä!
Tänne myös suomalaista pullamaista pizzaa, ei mitään rapeaa hienostelua
Airfrayer uunilla tulee älyttömän hyvää pizzaa.
Suomalaisten tykkäämä pullapizza on usean sydänkohtauksen lähde. Pizzaan ei kuulu ylenmääräiset täytteet, mitkä uivat rasvassa. Inhottavaa.
Mistä löytyisi oikea italialaisravintola? Monet ravintolat omistavat joko kiinalaistaustaiset tai sitten kurdit.
Pizzanpaisto on taitolaji. Pinta rapeaksi, mutta pohja ei saa olla kuiva kuin korppu.
Rapsakka pohja ja reunat parhaat.