Saako jo korjata kylmän kaljan, vai pitääkö odottaa kuuteen?
Työviikosta kotiuduttu ja olutta tekisi mieli. Saako jo avata vai pitääkö odottaa siihen kuuteen?
Kommentit (12)
Mun mielestä ei tartte. Ota mun puolestakin jooko, vaikka 8 kappaletta. Ottaa päähän ku ei oo mitään mahista ja työviikko oli perkeleestä.
Periaatteessa en saisi, koska työaika loppuu klo 18...
Ite oon pitänyt sääntönä et sitten saa ottaa kun tulee pimeetä. Kesällä sovellan kellonaikoja, yleensä 17:00.
Nauti se peri englantilaiseen tapaan lämpimänä jos on stout.
Vierailija kirjoitti:
Nauti se peri englantilaiseen tapaan lämpimänä jos on stout.
Tiedätkö mikä on toinen peri englantilainen tapa?
Ruokatunti vietetään pubissa juopotellen bisseä ja tullaan töihin takas naama tulipunaisena.
Ei kuulemma voinut mitään, kun sellaiset oli tulokkaan tavat. (Ollut Suomessa jo 30 vuotta, vaan silti).
No, sai sitten vakipaikankin, koska niin hyvä työssään.
Vierailija kirjoitti:
Miten kalja korjataan?
No, eiks se ole viljasta tehty. 🙄
Pitää odottaa kello 19.00 saakka. Itse ainakin odotan.
Mikä kaljassa vikana, kun pitäisi ennen aikojaan koljata? ehehheheee
Juo ny ennen kuin loppuu!