Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Joululeipä- appaelsiinimehuun vain piimään? Milloin parasta?

Vierailija
22.11.2023 |

En ole koskaan tehnyt ennen. Kummasta tulee parempaan, piimästä vai appelsiinimehusta?

 

Entä onko ainesosilla säilyvyyden kanssan merkitystä? Joissain ohjeissa sanotaan että pitää säilyttää jääkaapiss ja joissain huoneenlämmössä.

Kommentit (4)

Vierailija
1/4 |
22.11.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mitäs jos teet kaksi leipää? 

Vierailija
2/4 |
22.11.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ja voiko saaristolaisleivän tehdä pyöreään vuokaan?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/4 |
22.11.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Mitäs jos teet kaksi leipää? 

 

Ohejiden mukaan yhdestä taikinasta tulee kaksi tai kolme leipää ja kuusi leipää on liikaa jo.

 

Vierailija
4/4 |
22.11.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ohjettako ei voi puolittaa, jos yhdestä taikinasta tulee kaksi leipää (riippuen vuuan koosta) saisit puolittamalla yhden leivän. Ja toinen puolitus, tulee toinen leipä. Toisen teet piimään, toisen mehuun. 

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: neljä kaksi kolme