Makaroonia hernekeittoon? Onko kukaan kokeillu?
Mietin tässä miten saisi hernekeiton enemmän tukevaksi niin pasta tuli mieleen jos vähän lisäisi pastaa siihen.
Kommentit (6)
Keski-Euroopassa laitetaan ihan pieniksi paloiksi pilkottua perunaa ja porkkanaa joukkoon.
Vierailija kirjoitti:
Keski-Euroopassa laitetaan ihan pieniksi paloiksi pilkottua perunaa ja porkkanaa joukkoon.
Hmm kuulostaa hyvältä, ilmeisesti pitää keittää sitten vähintään 5 minuuttia.
Miksei neulamuikkuja tai kalakukon paloja?
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Keski-Euroopassa laitetaan ihan pieniksi paloiksi pilkottua perunaa ja porkkanaa joukkoon.
Hmm kuulostaa hyvältä, ilmeisesti pitää keittää sitten vähintään 5 minuuttia.
Parempi tulee, kun antaa kunnolla pehmetä, ainakin parikyt minuuttia loppuvaiheessa. Jos siis tekee keiton alusta saakka itse. Jos lisää purkkihernariin, keittäisin nuo palat erillisessä kattilassa kypsiksi ja lisäisin sitten keiton sekaaan.
En ole kokeillut, mutta sen sijaan laitan hernekeittoon valkoisia papuja.
Up.