mitä tehdä uuniin unohtuneesta kuivasta naudasta
Naudan paahtopaisti unohtui uuniin liian pitkäksi ajaksi ja tulos oli tosi kuiva ja sitkeä lihaköntti. Ei pysty syömään. Onko jotain ideoita miten siitä vielä saisi syötävää? Sääli olisi heittää useamman kympin arvoinen liha pois.
Kommentit (7)
Kiitos vinkeistä! Keitto kuulostaa hyvältä.
Vaimon siitä voi tehdä, kuiva nauta.
Leikkaa siivuiksi ja pistä takaisin paistoliemeen ja hauduta kunnes on mureaa.Jos lientä on vähän niin lisää vaikka kermaa.
Liha imaisee nesteen takaisin ja mureutuu kun teet siitä reilusti ylikypsää.
Paahto-ja monessa muussakin paistissa on tuo ongelma että sen pitää olla juuri sopivan punertava tai sitten pitää vetää reilusti ylikypsäksi. Välimuoto on se harmaa ja sitkeä klöntti.
Hyvänkin paistin saa pilalle pelkästään leikkaamalla paistin väärin.
Vuolla ihan ohuita kuivalihasiivuja? Keitellä jotain soppaa niistä?