voiko lämpimiä voileipiä tehdä tummasta leivästä?
Kommentit (22)
Voi tehdä, hyvät tulee! Reilusti päällisiä niin leipä ei kuivu liikaa.
No miksi ei? Kyllähän minäkin joskus lämmitän ruisleivän mikrossa missä juustoa päällä ja syön ketsupin kanssa.
Vierailija wrote:
Voi tehdä, hyvät tulee! Reilusti päällisiä niin leipä ei kuivu liikaa.
Siitähän tulee juuri hyvä kun pohja on sellainen rapsakka.
Vierailija wrote:
No miksi ei? Kyllähän minäkin joskus lämmitän ruisleivän mikrossa missä juustoa päällä ja syön ketsupin kanssa.
Hyi helvata. Kyllä kunnollinen lämmin voileipä tehdään uunissa ja grillivastuksella.
Perkele, pitäisikö tehdä lämppäreitä? Pakastimessa on paahtista ja juustoraastetta, ananaasrenkaita purkillinen.. Mitä puuttuu?
Tietenkin voi. Kannattaa kokeilla erilaisia päällisiä. Homejuusto toimii erityisen hyvin.
Pörssisähkön hinta suosittaa uunin lämmittämistä jonakin muuna päivänä
Ovat mun mielestä jopa parempia ruisleivällä. Varsinkin tonnikalasta tehdyt.
Vierailija wrote:
Perkele, pitäisikö tehdä lämppäreitä? Pakastimessa on paahtista ja juustoraastetta, ananaasrenkaita purkillinen.. Mitä puuttuu?
No kinkku, sinappi, ketsuppi ja oregano.
Vierailija wrote:
Pörssisähkön hinta suosittaa uunin lämmittämistä jonakin muuna päivänä
Mulla on pörssisähkö kerrostalossa. En ikinä seuraa hintaa. On silti ollut halvempi kuin kiinteä aikoinaan.
Miten se virhe voisi olla, jos ne syö itse tai sellaiset, jotka pitävät tummasta leivästä muutenkin?
Sardiini tai suomalainen säilykesärki on minun mielestäni paljon parempaa lämpimillä leivillä kuin tonnikala.
Todellakin. Tonnikala ja aurajuusto erityisen hyviä päällisiä ruisleivälle 😋
Minä teen lämpöiset leivät aina ruispaloista tai jälkiuunileivästä.
Enpä ole muusta koskaan tehnytkään??
Vaikka näkkileivästä! Siinä etikettiä ole.
Myös paahtimessa ruispaloista tulee hyviä. Ohis.
Eipä oikein...