Jos grillattu hiilimakkara on syöpäriski
Niin varmaan sama sitten jos paistinpannulla tykkää paistaa niin että tulee vähän tummaa pintaa?
Kommentit (8)
Tuohan on ihan hidasta itsemurhaa. Rasvainen makkara laittaa verisuonet tukkoon ja musta pinta aiheuttaa syöpää. Mietipä vielä kerran, mitä suuhusi laita.
Vierailija wrote:
Kyllä on. Aina jos on musta paistopinta, siinä on karsinogeenejä eli syöpää aiheuttavia aineita.
Eli raakana kannattaa kaikki syödä.
Niinhän se tuntuu menevän täysin verrainnollisesti että mitä parempaa ruokaa niin sen epäterveellisempää. Mikä vaan muuttuu paistinpannulla suorastaan kulinaristiseksi nautinnoksi mutta tietenkin aiheuttaa syöpää. Näitä elämän tradeoffeja kai sitten että nauttiiko ja elää lyhyemmän elämän vai pureeko ruohoa ja elää 150 vuotta.
Eipä ole tullut paistettua mitään mustaksi grillissä eikä pannulla
Vierailija wrote:
Eipä ole tullut paistettua mitään mustaksi grillissä eikä pannulla
Ruskeaksikin paistettu pinta sisältää karsinogeenejä.
Suomessa joka kolmas ihminen sairastuu syöpään elämänsä aikana. Siitä voi pohtia kannattaako syödä karsinogeenistä materiaalia tai juoda syöpää aiheuttavaa solumyrkkyä.
Vierailija wrote:
Vierailija wrote:
Eipä ole tullut paistettua mitään mustaksi grillissä eikä pannulla
Ruskeaksikin paistettu pinta sisältää karsinogeenejä.
Leivässäkin on ruskea pinta jos värin perusteella arvotaan karsinogeeneja.
Kyllä on. Aina jos on musta paistopinta, siinä on karsinogeenejä eli syöpää aiheuttavia aineita.