Kivikylän "O'Savu Mio" pizzat
Mielipiteitä näistä, ilmeisesti suht uusia.
Olen kokeillut nyt kinkku ja salamiversioita ja jotenkin koukuttavia vaikka on pelkkä mikropizza, tänäänkin meni 2kpl lounaaksi. Pohja äärimmäisen sitkeä mutta kun voimalla käsin repii saa kyllä paloja. Juustoa ihan kiitettävästi mutta erityisen hyvin lihaa. Ehkä siksi niin koukuttavia kun kunnolla oikean lihan makuista täytettä. Vähän kuin itse olisi ripotellut sen salamin/kinkun siihen.
Kommentit (7)
Täytteiltään ehkä paras mikropizza mutta pohjan ei tarvisi olla niin sitkeä. Minulla ei löydy edes tarpeeksi terävää veistä että saisi leikattua.
Itse lämmitin uunissa lämpö 200 astetta uunin ALATASOLLA min.10 minuuttia. Ei ole pohja sitkeä vaan tosi hyvä.
Annoin 13-vuotiaalle tyttärelleni. Oli niin sitkeä pohja, että ei saanut palaakaan irti, purskahti itkuun saatana.
Vierailija kirjoitti:
Annoin 13-vuotiaalle tyttärelleni. Oli niin sitkeä pohja, että ei saanut palaakaan irti, purskahti itkuun saatana.
On siinä vanhempi, lastaan saatanaksi...
Saksilla voi "saksia" myös pizzaa. Ei voi mitään jos et omista saksia niin kipaseppas hakemaan naapurilta lainaksi.
Voimakassuolaisia eli en osta enää.