Lue keskustelun säännöt.
Mihin leipomukseen käyttäisit appelsiineja?
Kommentit (7)
Joskus muinoin oli appelsiinikakku. Tiedä sitten, löytyykö reseptiä netistä.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Ihannekakku, tosin siihen tulee siis appelsiininkuorta.
Jotakin kylmää: kermavaahtoa, maitorahkaa, (paljon) sokeria… Hmmm, noiden kanssa saattaisi jotakin syntyä. Toki myös kuivakakkuun appelsiinin kuorta raasteena ja mehua kakun kostukkeeksi. Parasta mahdollisimman pitkän säilytysajan jälkeen.
Jos on mustikkapiirakka, voisikohan olla appelsiinipiirakka. Ja kastike. Hedelmäpiirakka.
Appelsiinijuustokakku ja appelsiini-marenkitorttu (kuin vastaava sitruunalla, mutta vaihda appelsiiniin).
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Ei voi linkittää enää.