Tuleeko 00-jauhoilla parempaa pizzaa?
Ostin nyt mutta vielä en ole kokeillut. Mikä siinä on erilaista kuin tavallisilla jauhoilla?
Kommentit (11)
Tullee mutta muista lisätä oliiviöljy ja taikinan pitää olla yön yli jääkaapissa.
Mikä ihmeen 00 jauhe? Onko se joku 0% rasvaa, 0% hiilareita, 0% proteiinia, 0% jotain jauhetta?
Ei tule. Käytännössä tavallinen puolikarkea vehnäjauho on lähes sama asia kuin tuo mystinen 00-jauho...
Tulee parempaa. Vaikuttaa taikinan etupäässä rakenteeseen ja leivottavuuteen. Jos kumminkin paistaa pizzan viileässä sähköuunissa ilman kiviarinaa, niin ei välttämättä ole tarpeen, rakenne jää silloin joka tapauksessa siitä mitä voisi parhaimmillaan olla.
Vierailija wrote:
Mikä ihmeen 00 jauhe? Onko se joku 0% rasvaa, 0% hiilareita, 0% proteiinia, 0% jotain jauhetta?
Liittyy jotenkin jauhojen tuhkapitoisuuteen; Italian lainsäädännössä on tolkuton määrä pikkutarkkoja luokituksia eri (vehnä)jauholaaduille!
Pizzapäällikko oli sitä mieltä telkassa !
Vierailija wrote:
Mikä ihmeen 00 jauhe? Onko se joku 0% rasvaa, 0% hiilareita, 0% proteiinia, 0% jotain jauhetta?
Se on erityisesti pizzojen valmistukseen suunniteltu ja valmistettu jauho.
Erittäin hienojakoinen jauho. Mm. Fazer valmistaa tuota jauhoa Suomessa.
Sitä on helpompi käsitellä, sitko erilainen verrattuna perusvehnäjajauhoihin.
Vierailija wrote:
Vierailija wrote:
Mikä ihmeen 00 jauhe? Onko se joku 0% rasvaa, 0% hiilareita, 0% proteiinia, 0% jotain jauhetta?
Se on erityisesti pizzojen valmistukseen suunniteltu ja valmistettu jauho.
Erittäin hienojakoinen jauho. Mm. Fazer valmistaa tuota jauhoa Suomessa.
Tuo on yleinen harhaluulo että se olisi jotenkin hienompaa. Ei ole.
huuhaahöö markkinamiesten unelmaa, laarinpohjat pussiin vaan!