Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Auttakaa! Keitin kananmunia vahingossa 20 minuuttia. Ovatko vielä syömäkelpoisia?

Vierailija
27.12.2006 |

Kommentit (6)

Vierailija
1/6 |
27.12.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset

Riko muna ja katso miltä näyttää. Jos keltuainen on kauttaaltaan harmaa niin jätä se syömättä.

Vierailija
2/6 |
27.12.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset

Joskus menee 20 minuuttia ylikin! Tosin en ikinä syö keltuaista joten mulle on tärkeintä ettei se keltuainen pääse hajoomaan ja pilaa koko kananmunaa. Eli minä ainakin söisin noi sun kananmunas, ilman keltuaista

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/6 |
27.12.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset

Keltuaiseen alkaa muodostua vaarallista myrkkyä. :)

Vierailija
4/6 |
27.12.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset

Enpä usko jos ei sitten syö munia klooratun uimahallin saunassa uimapuku päällä ;D

Vierailija
5/6 |
27.12.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset

vähän oli keltuainen reunoiltaan harmaantunut, maussa ei mitään vikaa :)

Vierailija
6/6 |
27.12.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset

minun vastaukseni on että voit syödä toki keltuaisissa on surureunus.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kuusi seitsemän viisi