Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Miten sulattaa liha nopeasti?

Vierailija
08.09.2023 |

Unohdin laittaa kokolihan sulamaan pakastimesta jääkaappiin ja sen pitäisi olla sulaa iltapäivään mennessä, miten siis saan sen sulatettua nopeasti?

Kommentit (8)

Vierailija
1/8 |
08.09.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kylmään veteen. Mutta mikä liha, useat ainakin voi paistaa kohmeisenakin.

Vierailija
2/8 |
08.09.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Kylmään veteen. Mutta mikä liha, useat ainakin voi paistaa kohmeisenakin.

Kyseessä pakastettu peuran paisti josta tarkoitus tehdä lihakastiketta. Laitanko lihan nyt jo kylmään veteen vai vasta iltapäivällä? Se on pakastuspussissa niin sulatanko lihan pussissaan astiassa vai miten? kiitos neuvoista, ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/8 |
08.09.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei se ehdi sulaa iltapäivään mennessä, vaikka ottaisit sen pöydälle ja pitäisit siinä iltapäivään saakka, eikä siinä vedessäkään koosta riippuen.

Vierailija
4/8 |
08.09.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mene saunaan ja istu siellä lauteilla muutama tunti n. 40 asteen lämmössä.

Vierailija
5/8 |
08.09.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Suoraan uuniin vaan. Kyllä sen voi paistaa jäisenäkin.

Vierailija
6/8 |
08.09.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Heti tietty veteen pussissaan mutta voisitko vaihtaa vielä?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/8 |
08.09.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mäkin olen kinkun paistanut jäisenä. Arvatkaapa oliko anopintekeleellä sanomista, eikä saatu lihalämpömittaria lainaankaan kun ei kuulemma onnistu.

Tuo peura tietty ehkä eri juttu kun ei ole niin rasvainen. Hirven jääpaistikin kai tehdään eri tavalla. Hmm. Mites se muuten tehdään, voisko kuuman mausteveden lykätä kuitenkin...

Vierailija
8/8 |
08.09.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

No, tee siitä käristystä. Käristyslihahan leikataan jäisestä (kohmeisesta) paistista. Terävällä veitsellä tietenkin.

Tai pilkot kunnon lihaveitsellä palasiksi, kyllä ne jäisetkin palat pannulla sulaa, ruskistuu ja kypsyy. Aikaa vaan täytyy varata enemmän.

Toi yläpuolella siis siinä tapauksessa, että olit tekemässä kastiketta.

Jos taas olet tekemässä kokonaisena paistettavaa paistia, niin googlaa "jääpaisti". Samalla tavalla sen peuranpaistin voi jäisenä paistaa kuin hirvenpaistinkin.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yhdeksän yksi viisi