Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Kotikokit huomio, sinappi apua tarvitaan

Vierailija
07.08.2023 |

Tein sinappia, sama ohje mitä aina. Purkki jauhetta, purkki kermaa, 2dl sokeri, 2 munaa. Tuli ihan lirua. Mitä ihmettä tapahtuu kun samalla ohjeella tulee välillä just oikean paksusta ja toisella kertaa ihan vettä??? Antakaa mulle ohje jolla tulee tasalaatusta joka ikinen kerta, menee hermo

Kommentit (6)

Vierailija
1/6 |
07.08.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Etikka puuttuu

Vierailija
2/6 |
07.08.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Etikka puuttuu

Ei puutu, se on mauste ja tulee vasta jäähtyneeseen lopputulokseen. Tuo perusohje on se mikä mättää

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/6 |
07.08.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Joitakin asioita ei kannata tehdä DIY-menetelmällä:

- Sinappi

- Olut

- Viini

- Pornovideot

Tulos ei vaan koskaan vastaa teollisesti tuotetettua.

Vierailija
4/6 |
07.08.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Olet vain niin huono.

Vierailija
5/6 |
07.08.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Joitakin asioita ei kannata tehdä DIY-menetelmällä:

- Sinappi

- Olut

- Viini

- Pornovideot

Tulos ei vaan koskaan vastaa teollisesti tuotetettua.

Puhu suomea vai etkö osaa??

Vierailija
6/6 |
07.08.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kananmunat liian tuoreita ja suuria? Kananmunissa on tuoreena paljon vett, ja ajan kanssa sitä hitaasti haihtuu kuoren läpi. Sen takia leivonnassa ei kannattaisi käyttää kovin tuoreita munia, ne vaahtoontuukin vanhempina paremmin.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kaksi viisi yhdeksän