Kotikokit huomio, sinappi apua tarvitaan
Tein sinappia, sama ohje mitä aina. Purkki jauhetta, purkki kermaa, 2dl sokeri, 2 munaa. Tuli ihan lirua. Mitä ihmettä tapahtuu kun samalla ohjeella tulee välillä just oikean paksusta ja toisella kertaa ihan vettä??? Antakaa mulle ohje jolla tulee tasalaatusta joka ikinen kerta, menee hermo
Kommentit (6)
Vierailija kirjoitti:
Etikka puuttuu
Ei puutu, se on mauste ja tulee vasta jäähtyneeseen lopputulokseen. Tuo perusohje on se mikä mättää
Joitakin asioita ei kannata tehdä DIY-menetelmällä:
- Sinappi
- Olut
- Viini
- Pornovideot
Tulos ei vaan koskaan vastaa teollisesti tuotetettua.
Vierailija kirjoitti:
Joitakin asioita ei kannata tehdä DIY-menetelmällä:
- Sinappi
- Olut
- Viini
- Pornovideot
Tulos ei vaan koskaan vastaa teollisesti tuotetettua.
Puhu suomea vai etkö osaa??
Kananmunat liian tuoreita ja suuria? Kananmunissa on tuoreena paljon vett, ja ajan kanssa sitä hitaasti haihtuu kuoren läpi. Sen takia leivonnassa ei kannattaisi käyttää kovin tuoreita munia, ne vaahtoontuukin vanhempina paremmin.
Etikka puuttuu