Miksi viili ei veny?
Kommentit (9)
siihen on lisätty jotain e-koodattua venymisenestoainetta
Taisi olla eri rasvamäärät viileissä 80-luvulla kuin mitä tänään.
sekin on varmaan virheiden mielestä äärioikeiston syytä
Muistan, että silloin kasarilla tehtiin viiliä itsekin. Otettiin kaupan viilistä lusikallinen juureksi. Kun tuon tempun teki muutaman kerran peräkkäin, niin viili alkoi lohkeilla venymisen sijaan. Varmaan bakteerikanta muuttui tuossa prosessissa.
Minun arvaukseni on siis eri bakteerikanta kuin 80-luvulla.
En o avannu viilipurkkia tällä vuosituhannella. Mutta 1900 -luvulla kyllä. Venyvissä viileissä oli keltainen paksu rasvakerros.
Vierailija kirjoitti:
En o avannu viilipurkkia tällä vuosituhannella. Mutta 1900 -luvulla kyllä. Venyvissä viileissä oli keltainen paksu rasvakerros.
Ei, niissä lohkeavissa viileissä oli tämä poikkeuksellisen paksu rasvakerros.
Ja sen päällä sitten se bakteeri/hiivaketto. Rasvattomassakin viilissä on tämä kettokerros.
Arlan viili ei välttämättä veny, vaan lohkeaa. Siksi ostan sitä, jos ostan viiliä. Varmaan eri bakteerikanta.
Meille syötetään jotain muovipolymeeriä.