Rommirusinajäätelö, sinihomejuusto, oliivit
Mitä muita vahvasti mielipiteitä jakavia makuelämyksiä on?
Kommentit (27)
Varmaan ainakin valkosipuli, kesäkeitto, veriletut, kanaviillokki jne.
Itse tykkään näistä kaikista, sekä aloituksen esimerkeistä että omistani.
Sinihomejuusto hyi. Esim pitsaan tuo liian suolasuuden ja mikään muu ei maistu.
Oliivit jees esimeriksi salaatissa
Rommirusinajäätelö ihan jees. Kaikki jäätelöt menee alas
Vierailija kirjoitti:
Rusinamaksalaatikko
Maksalaatikko ei maistu miltään ilman rusinoita.
Kaffebulla kirjoitti:
Tilliliha
Hyvin tehty tilliliha on herkkua. Se peruskoulun muinainen, olemattomasti haudutettu täynnä jänteitä, sidekudosta yms. oleva "tilliliha" on aivan eri juttu.
Useimmilla makuaisti kehittyy lapsuudesta. Itse en lapsena pitänyt esim. sinihomejuustosta, sipulista, mämmistä tai sinapista. Nykyisin on toisin.
Vierailija kirjoitti:
Kaffebulla kirjoitti:
Tilliliha
Hyvin tehty tilliliha on herkkua. Se peruskoulun muinainen, olemattomasti haudutettu täynnä jänteitä, sidekudosta yms. oleva "tilliliha" on aivan eri juttu.
Meillä oli peruskoulussa aivan sairaan hyvää ja mureaa tillilihaa. Siihen aikaan kouluissa tehtiin ruuat paikan päällä.
Rommirusinajäätelö on yksi parhaista.
Mielestäni on infantiilia väittää, että hyvin valmistettu hernekeitto olisi pahaa.
Vierailija kirjoitti:
Korianteri
Maistuu tosiaan lääkkeeltä. Pahin mauste.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Kaffebulla kirjoitti:
Tilliliha
Hyvin tehty tilliliha on herkkua. Se peruskoulun muinainen, olemattomasti haudutettu täynnä jänteitä, sidekudosta yms. oleva "tilliliha" on aivan eri juttu.
Meillä oli peruskoulussa aivan sairaan hyvää ja mureaa tillilihaa. Siihen aikaan kouluissa tehtiin ruuat paikan päällä.
No joo, itsekin kävin peruskoulun 80-90-luvuilla ja itse siellä ruoat tehtiin, mutta tilliliha oli tuollaista kauhumättöä aina. Muut olivat oikein hyviä. Tai ala-asteella ainakin, laman alkaessä yläasteen puolella rahan puute kyllä näkyi laadussa.
Kanaviillokista tykkäsin erityisesti, se oli tosi mureaa ja maukkaan makuista. :P
Vierailija kirjoitti:
Mielestäni on infantiilia väittää, että hyvin valmistettu hernekeitto olisi pahaa.
Itse valmistan sitä silloin tällöin. Ensin herneet likoamaan yön yli ja sitten aamusella possunlapa ensin hautumaan pitkäksi aikaa omaan kattilaansa.
Silakka! Mulla koulusta traumoja kun piti syödä vaikka oli pieniä suuta kutittelevia ruotoja. Yööööh. Nyt aikuisena menee jos on voissa paistettu, majoneesiin dipattu ja nielaisee nopeasti.
Sinihomejuusto ja oliivit nam. Rommirusina ei, rommi paras lasista nautittuna eli ei sotkettuna mihinkään elintarvikkeeseen. Sama muitten alkojen kanssa, lasista parasta.