Dippimausteen määrän puolittaminen?
Oletko kokeillut? Koko pussillisen sekoittaminen purkilliseen kermaviiliä vaikuttaa aika ylettömältä.
Kommentit (12)
Köyhän on ilmeisesti nuukailtava tässäkin asiassa.
Ei kermaviiliin tarvi kuin mustapippuria.
No ei tulisi mieleenkään. Sen dipin on tarkoitus maistua joltakin.
Vierailija kirjoitti:
Köyhän on ilmeisesti nuukailtava tässäkin asiassa.
Ei ole nuukailtava mutta kun se maistuu liian suolaista ja tunkkaiselta. Vähempikin riittää ja reilusti valkosipulia sekaan.
Yleensä tosin teen itse.
Laitan osan dippiseosta ja omia mausteita lisäksi.
Myös ne kaupan valmiit esim taco-maustepussit on aivan liian suolaisia, en pysty syömään niillä ohjeilla maustettua ruokaa. Paljon vähempi riittää ja chiliä sekaan.
Laihialaiseen reseptiin tulee vain 1/10 maustepussista ja kermaviili kuuluu laimentaa vedellä myös.
Käyttääkö joku oikeasti noita natriumglutamaattisotkuja???
Miksi ette mausta itse??
Voitte myös maustaa itse jos se aromivahvenne tökkii
Vierailija kirjoitti:
Joo kolmasosakin riittää mulle
Samoin, kun en pidän muutenkin miedommista mauista. Dippiainekset ovat sellaisia, joita meillä menee hukkaan, kun käytetään harvoin ja niitä on avattuna kaapissa.
Musta on ihan huippua dipata pelkkään kermaviiliin, turkkilaiseen jukurttiin tai bulgarian jukurttiin. Parempi yleensä kuin dipin heittoa sekaan. Liian suolaista/ mausteista tulee jos laittaa koko pussin dippiä.
Joo kolmasosakin riittää mulle