Lue keskustelun säännöt.
Karppaus ja rahka
10.12.2006 |
Olen miettynyt rahkan käyttöä karppauksessa. Kun itse teen hedelmä- tai marjarahkaa, niin käytän siihen joko valmista vaahtoutuvaa vaniljakastiketta tai kermaa ja makeutusainetta + vaniljasokeria maitorahkan lisänä. Usein syön välipalana pelkkää maitorahkaa, jossa on Valion valmista mehukeittoa. Mutta jos karppaaja syö rahkaa, niin eihän sitä makeuteta millään, jos sokeri ja makeutusaineet ovat pannassa? Karppaajat kuitenkin usein mainitsevat rahkan " herkkujen" korvikkeena. Olen joskus maistanut makeuttamatonta rahkaa, eikä se kyllä herkkua ollut... Vai onko vain tottumuskysymys?
Kommentit (1)
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
on tehokkaamin kuin tavallinen. Tosin minulla myös esim. porkkanat saavat verensokerin taivaisiin, mikä on lääkärini mielestä käsittämätöntä. ;)
Ap