Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Karppaus ja rahka

Vierailija
10.12.2006 |

Olen miettynyt rahkan käyttöä karppauksessa. Kun itse teen hedelmä- tai marjarahkaa, niin käytän siihen joko valmista vaahtoutuvaa vaniljakastiketta tai kermaa ja makeutusainetta + vaniljasokeria maitorahkan lisänä. Usein syön välipalana pelkkää maitorahkaa, jossa on Valion valmista mehukeittoa. Mutta jos karppaaja syö rahkaa, niin eihän sitä makeuteta millään, jos sokeri ja makeutusaineet ovat pannassa? Karppaajat kuitenkin usein mainitsevat rahkan " herkkujen" korvikkeena. Olen joskus maistanut makeuttamatonta rahkaa, eikä se kyllä herkkua ollut... Vai onko vain tottumuskysymys?

Kommentit (1)

Vierailija
1/1 |
10.12.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset

on tehokkaamin kuin tavallinen. Tosin minulla myös esim. porkkanat saavat verensokerin taivaisiin, mikä on lääkärini mielestä käsittämätöntä. ;)



Ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kaksi seitsemän kahdeksan