Ribsit uuniin, varhaisperunaa, kermaviilikastiketta ja vihersalaattia
Kommentit (47)
Tuhoat maapallon tuolla lihansyönnillÀsi. Olet meitÀ vegaaneja huonompi ihminen.
Oli ruottalaista varhaisperunaa Cittarissa eurolla kilo. Ostin kun ei ole varaa neljÀn euron kotimaiseen...
Syön uusia perunoita ja paistettua ahven fileitÀ tÀnÀÀn. KÀvin nostamassa verkot ja siellÀ oli 14 ahventa.
Miten ne tehdÀÀn? Siis ribsit? En ole koskaan syönyt kun nÀyttÀÀ ettÀ vaikea tehdÀ ja vÀhÀn syötÀvÀÀ. Nyt rupesi kiinnostamaan. Kohta kauppaan lÀhdössÀ.
Citarissa on aina ribbsejÀ, mutta ei ne kyllÀ mitÀÀn perunoita seurakseen kaipaa.
Vierailija kirjoitti:
Oli ruottalaista varhaisperunaa Cittarissa eurolla kilo. Ostin kun ei ole varaa neljÀn euron kotimaiseen...
Hyimsaakeli! Ruottalaistahomoperunaa. SÀÀlin sua.
Vierailija kirjoitti:
Mustamakkara on parempaa.
Voi olla en oo ikinÀ maistanut, meillÀpÀin ei moista myydÀ.
Vierailija kirjoitti:
Tuhoat maapallon tuolla lihansyönnillÀsi. Olet meitÀ vegaaneja huonompi ihminen.
Mulla ei ole autoa, kuljen kÀvelten tai pyörÀllÀ joka paikkaan tai junalla kauemmas, en lennÀ koskaan, kierrÀtÀn kaiken tunnontarkasti, suosin kotimaista ja olen tarkka sÀhkön ja veden kanssa. Suon itselleni lihaa. Tein kerran testin ja ilmastohiilijalkajÀlkeni oli minimaalinen. Revi siitÀ. Ap
Työtön mies kirjoitti:
Syön uusia perunoita ja paistettua ahven fileitÀ tÀnÀÀn. KÀvin nostamassa verkot ja siellÀ oli 14 ahventa.
Uusia perunoita!? Miksi et syö varhaisperunoita? Satokausi juuri parhaimmillaan.
Ribsit on ihania, eikÀ kaipaa seuralseen muuta kuin suolaa ja kokista.
Ei niistÀ ruoaksi ole, mutta iltanaposteltavaksi.
Vierailija kirjoitti:
Miten ne tehdÀÀn? Siis ribsit? En ole koskaan syönyt kun nÀyttÀÀ ettÀ vaikea tehdÀ ja vÀhÀn syötÀvÀÀ. Nyt rupesi kiinnostamaan. Kohta kauppaan lÀhdössÀ.
MinÀpÀ kerron miten saa hyviÀ: kÀÀrÀise kunnon kokoinen maustettu ribsi folioon ja heitÀ uuniin neljÀksi tunniksi 130 astetta.
NÀitÀ voi vielÀ grillailla myöhemmin jos haluaa lisÀÀ vÀriÀ pintaan. On taatusti mureaa lihaa.
Vierailija kirjoitti:
Oli ruottalaista varhaisperunaa Cittarissa eurolla kilo. Ostin kun ei ole varaa neljÀn euron kotimaiseen...
MinÀ jÀtÀn ulkomaan perunat kauppaan ja odotan, ettÀ kotimainen varhaisperuna on alle euron kilo. Se maistuu sitten paremmalle, kun on saanut hetken odotella herkkua.
Vierailija kirjoitti:
Miten ne tehdÀÀn? Siis ribsit? En ole koskaan syönyt kun nÀyttÀÀ ettÀ vaikea tehdÀ ja vÀhÀn syötÀvÀÀ. Nyt rupesi kiinnostamaan. Kohta kauppaan lÀhdössÀ.
Laitan lasiseen uunivuokaan eka folion alle 150-175 astetta ja sitten noin 1 h jÀlkeen ilman foliota jotta ruskistuu isommalle lÀmmölle, noin 225 astetta jonkin aikaa.
No ribsit ei oo erityisen hyviÀ, en tajua myöskÀÀn mitÀÀn kermaviilisooseja. Itse laitan paistettu kuhaa ja itse tehtyÀ sitruunaista kastiketta, kera muusin.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Miten ne tehdÀÀn? Siis ribsit? En ole koskaan syönyt kun nÀyttÀÀ ettÀ vaikea tehdÀ ja vÀhÀn syötÀvÀÀ. Nyt rupesi kiinnostamaan. Kohta kauppaan lÀhdössÀ.
Laitan lasiseen uunivuokaan eka folion alle 150-175 astetta ja sitten noin 1 h jÀlkeen ilman foliota jotta ruskistuu isommalle lÀmmölle, noin 225 astetta jonkin aikaa.
Korjaan hieman. Toi tunti on ehkÀ hieman vÀhÀn, noin 1,5 h. Riippuu myös uunista.
Ribsit on aina loppu kaupoista koten harvoin kun niihin törmÀÀ, hamstraa.