Apua, mitä teen mauttoman piirakan kanssa?
Leivoin juuri tonnikalapiirakan lapseni synttäreille ja prkl suola unohtui täytteestä. Maistoin pikku palan ja mautonta on. Voisiko piirakkaa tuunata jollain suolaisemmaksi?
Täytteessä on tonnikalaa, paprikaa, tilliä, munamaitokermaa, emmentaalijuustoraastetta ja mustapippuria.
Kommentit (23)
Voisko päälle laittaa jotain kastiketta? Tyyliin balsamicosiirappia tai muuta suolaista
Lapset taitavat syödä suolatonta koulussakin?
Jos juusto on päällä kunnon kerroksena, niin suola ei varmaan enää sen alle oikein mene mukavan tasaisesti. Jotain pestotyyppistä mietin, että saisiko sudittua päälle? Mutta tuskin siihen päälle suolaa kaivataan, koska onhan juustossa suolaa kuitenkin. Liekö helpoin/turvallisinta kattaa suolapurkki pöytään ja todeta, että sori, suola unohtui, lisätkää.
sulattaa voimakasta juustoa päälle?
Laita suolaa päälle. Se helpoin ratkaisu.
Pestohenkinen yrttikastike kuulostaa hyvältä. Jokin sormisuola voi olla ok, mutta tottumattomalle ja lapsille se saattaa olla kauhistus.
Vierailija kirjoitti:
Laita pestoa päälle.
Tätä mäkin ehdottaisin. Esim. vihreää pestoa ja parmesanraastetta, tai jos vähän enemmän mausteisuutta kaipaa, niin punainen (onko se nyt arrabbiata) pesto toimii myös kalan kanssa.
Vai mauton on. Onko se tehty karkeista vai puolikarkeista jauhoista? https://i.pinimg.com/originals/8c/b9/bd/8cb9bd5b00efdcf4dd88639b3453843…
pestolla pilalle. heitä roskiin ja tee uus, soita pitopalveluun
Mites jos tekee pienen määrän suolaista nestettä (vettä/maitoa), ja ruiskuttaa pikku pipetillä eri kohtiin..😆
Ripottele aromisuolaa tai murustele lihaliemikuutio.
Ripottele pinnalle sormisuolaa ja tee kylkeen esin makuihin sopiva salsa. Jos makujen tasaantumiseelle on vielä aikaa, niin pinnalle suokan ripottelu, uusi juustokerros ja uunin kautta vuorokaudeksi tasaantumaan. Saattaa toimia tai ei.
Vierailija kirjoitti:
Ripottele pinnalle sormisuolaa ja tee kylkeen esin makuihin sopiva salsa. Jos makujen tasaantumiseelle on vielä aikaa, niin pinnalle suokan ripottelu, uusi juustokerros ja uunin kautta vuorokaudeksi tasaantumaan. Saattaa toimia tai ei.
Miksi sen pitää olla sormisuolaa, eikä tavallista?
Leikkaa siitä ensin pala minulle. Noissa mainituissa täytteissä on ihan tarpeeksi makua ilman lisäsuolaakin.
Vierailija kirjoitti:
Vai mauton on. Onko se tehty karkeista vai puolikarkeista jauhoista? https://i.pinimg.com/originals/8c/b9/bd/8cb9bd5b00efdcf4dd88639b3453843…
Tää oli hyvä. 😁
-Ap
Vierailija kirjoitti:
pestolla pilalle. heitä roskiin ja tee uus, soita pitopalveluun
No en todellakaan heitä syömäkelpoista ruokaa roskiin, mitä ihmettä?!
Tässä ajassa ja näillä ruoan hinnoilla, kuka hullu noin tekisi?
-Ap
Öljytippaan suolaa ja sudit sen pintaan.
Hmmm...