Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Ou nou! Pitikö makaroni keittää ensin kun tekee makaronilaatikkoa?

Vierailija
03.06.2023 |

Hö. Alma 18v

Kommentit (18)

Vierailija
1/18 |
03.06.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

On helpompi pureksii kun keittää ensin.

Vierailija
2/18 |
03.06.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Muistitko pestä jauhenlihan?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/18 |
03.06.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kyllä mä keittäisin mutta ei se vaarallista ole vaikka ei keittäisikään. Voi olla vain vaikeampaa saada nesteet kohdilleen.

Vierailija
4/18 |
03.06.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

🥱

Vierailija
5/18 |
03.06.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei tarvitse. Mutta paistamisen aikana kannattaa sekoittaa, etteivät klimppiinny pohjalle.

Vierailija
6/18 |
03.06.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei tarvi. Mutta laita tarpeeksi neztettä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/18 |
03.06.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei oo pakko, mutta silloin tarvii enemmän nestettä. Voit joutua lisäämään kesken paistamisen. Itse en yleensä esikeitä.

Vierailija
8/18 |
03.06.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Nyt jäit paitsi terveellisestä makaronin keitinvedestä. :/

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/18 |
03.06.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei tarvii

Vierailija
10/18 |
03.06.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

En mä keitä lasagnelevyjäkään, kyllä ne uunissa pehmenevät. Ulkomailla myydään sellaisia esikeitettyjä makaroneja ja lasagnelevyjä, jotka ovat sellaisenaan valmiita laatikkoruokiin.

Voi myös liottaa makaronia vähän aikaa kuumassa vedessä keittämisen sijasta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
12/18 |
03.06.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

winner kirjoitti:

Muistitko pestä jauhenlihan?

Ääliö

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/18 |
03.06.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Nyt jäit paitsi terveellisestä makaronin keitinvedestä. :/

Suksi v i t t u u n.

Vierailija
14/18 |
03.06.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kaitän makarooneja tasan 5 minuuttia ja sitten ne kypsyy uunissa loppuaika. Kauempaa ei kannata esikeittää ettei niistä tule ylikypsiä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/18 |
03.06.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei tarvitse, keittämättömyys huomioidaan nesteen suurempana määränä. Silloin, kun vielä söin makaronia, minulla oli ohje, jossa oli oikea nesteen ja makaronin suhde kasvismakaronilaatikkoon ja aina onnistui. Joku jo linkitti vastaavan lihaversiona, tarkista sieltä. (Ohjeessani ei muuten lukenut mitään sekoittelusta kesken paiston enkä sekoittanut. Silti onnistui aina.)

Vierailija
16/18 |
03.06.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Makaronit kuuluu paistaa pannulla tilkassa öljyä, jauhenliha keitetään miedolla lämmöllä.

Vierailija
17/18 |
03.06.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

En mä keitä lasagnelevyjäkään, kyllä ne uunissa pehmenevät. Ulkomailla myydään sellaisia esikeitettyjä makaroneja ja lasagnelevyjä, jotka ovat sellaisenaan valmiita laatikkoruokiin.

Voi myös liottaa makaronia vähän aikaa kuumassa vedessä keittämisen sijasta.

Eikö nämä jo valmiiksi pehmeät pastat ole nimenomaan tuorepastaa, eli sitä ei ole vielä kuivatettu?

Vierailija
18/18 |
03.06.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

En mä keitä lasagnelevyjäkään, kyllä ne uunissa pehmenevät. Ulkomailla myydään sellaisia esikeitettyjä makaroneja ja lasagnelevyjä, jotka ovat sellaisenaan valmiita laatikkoruokiin.

Voi myös liottaa makaronia vähän aikaa kuumassa vedessä keittämisen sijasta.

Eikö nämä jo valmiiksi pehmeät pastat ole nimenomaan tuorepastaa, eli sitä ei ole vielä kuivatettu?

Ei, ne ovat  kai vain hiukan vähemmän kuivia tai niissä on joku systeemi, että pehmenevät nopeasti esim. vedessä liottamalla hetken. Näin tehtävän lasagnea sellaisesta ameriikassa.

Tosin voihan  tavallisiakin lasagnelevyjä pehmentää vain liottamalla kuumassa vedessä.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yhdeksän kolme seitsemän