Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Voiko syödä 2 vuotta pakastimessa olleen punalaputetun suojakaasu jauhelihan?

Vierailija
27.05.2023 |

Miten on?

Kommentit (22)

Vierailija
1/22 |
27.05.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Voi syödä jos sen pesee ensin.

Vierailija
2/22 |
27.05.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Voi syödä. Ei se parhaimmillaan ole, mutta menee jossain ragussa tai chili con carnessa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/22 |
27.05.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Älä vaan erehdy.

Vierailija
4/22 |
27.05.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei se myrkyllistä ole, mutta pahanmakuista voi olla. Alzheimer-äidin pakastimesta näitä löytöjä tuli vastaan ja jotain kokeilin kypsentääkin, mutta kompostiin meni.

Vierailija
5/22 |
27.05.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jos syöt nopeesti niin joo.

Vierailija
6/22 |
27.05.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Maku voi olla hieman kärsinyt, mutta jos kypsennät kunnolla ja maustat kunnolla niin menee jonkun mätön sivussa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/22 |
27.05.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Siitä saa vielä ihan loistavan tartar pihvin, vähä suolaa ja pippuria.

Vierailija
8/22 |
27.05.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

3kk, sitten alkaa härskiintyä. roskiin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/22 |
27.05.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

No ei voi. Jauheliha säilyy pakastimessa 3-6 kk rasvaisuudesta riippuen. Vähärasvainen säilyy vähän kauemmin.

Vierailija
10/22 |
27.05.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

No ei se varsinaisesti syömäkelvottomaksi muutu. Hyvää makua tosin on turha odottaa. Voi olla aika tunkkaisen ja härskiintyneen makuista tavaraa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/22 |
27.05.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kuten joku sanoikin, rasvaisuudesta se riippuu. Sinänsä hän monien jaihelihojen raaka-aineet ollut liha on jo kertaalleen ollut pakastettuna,joten on vaikea tietää miten hyvin säilyy pakastimessa. Rasvat eltaantuu ja varsinkin sianliha maistuu pahalle kauan pakastettuna.

Vierailija
12/22 |
27.05.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kyllä sen yleensä näkee ja haistaa, voiko sen syödä. Tuota nyt jo vaikeaa syödä koska tietää miten vanhaa se on.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/22 |
27.05.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sulata ensin.

Vierailija
14/22 |
27.05.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

jos pieraiset pakettiin

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/22 |
27.05.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mulla olisi vuoden pakstimessa ollut lohi. Voisikohan sen syödä?

Vierailija
16/22 |
27.05.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kannattaa sulattaa nyt ainakin ensin

Vierailija
17/22 |
27.05.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Avaisin paketin ja laittaisin jäisenä biojätteeseen.

Vierailija
18/22 |
27.05.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

No ei. Hyi helevetti.

Vierailija
19/22 |
27.05.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Rasvainen jauheliha (yli 10 % rasvaa) säilyy pakastimessa max. 3 kk, sillä rasvan härskiintyminen saattaa aiheuttaa makuvirheitä. Vähärasvainen jauheliha (alle 7 % rasvaa) säilyy pakastettuna noin 6 kk.

Vierailija
20/22 |
27.05.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sinut tässä pitäisi kaasuttaa. Ei mulla muuta.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yksi kuusi seitsemän