Miksi ihmiset väittävät että uunissa tehdyt lihapullat maistuvat samalta kuin pannulla paistetut?
Kommentit (9)
Miten ne paistetaan pannulla oikeaoppisesti? Mä oon aina tehnyt uunissa, kun en ole hyvä kokki. Pelkään että ne palaa pinnasta ja sisältä on raakaa :(
Vierailija kirjoitti:
Todellakin tämä! En suostu edes syömään uunilihapullia. Maistuvat ruosteelle.
Käytä seuraavan kerran peltiä, joka ei ole ruosteessa.
Lihapullapoliisi 😂
Ketä kiinnostaa.
Vierailija kirjoitti:
Mistähän se ero muka tulisi?
Paistopinnasta. Pannulla kun pitää olla oikeaa rasvaa, voita tai Oivariinia siis. Margariinilla niistä tulee syömäkelvottmia, se rasvan pirulainen kun maistuu siinä pinnassa.
Vierailija kirjoitti:
Miten ne paistetaan pannulla oikeaoppisesti? Mä oon aina tehnyt uunissa, kun en ole hyvä kokki. Pelkään että ne palaa pinnasta ja sisältä on raakaa :(
Käytä hyvää naudanlihaa niin ei haittaa.
Koska suomalaisten pannulla paistaminen on yleensä pannulla keittämistä.
Tehdäänhän lihamurekekin uunissa. Ja hyvää on.
Se maku tulee laadukkaasta lihasta, ja mausteista ja siitä, mitä mahdollisia lisukkeita, jauhelihataikinaan laittaa.
Todellakin tämä! En suostu edes syömään uunilihapullia. Maistuvat ruosteelle.