Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

keittiöihmiset, auttakaa

keittiössä sormi suussa
11.05.2023 |

Voiko juustoisen gluteenittoman parsakaalipiirakan pakastaa, ja onko se hyvää sitten vielä sulatettuna? Pohjassa maitorahkaa.

Kommentit (5)

Vierailija
1/5 |
11.05.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

työnnä pakasteeseen ja katso.

Vierailija
2/5 |
11.05.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Voi sen pakastaa. Se voi vähän vetistyä kun sen sulattaa, mutta toiminee lämmitettynä kuitenkin sitten oikein hyvin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/5 |
11.05.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Laita sinne kokeeksi siivu, jos ei kukaan tiedä.

Vierailija
4/5 |
11.05.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kyllä voi pakastaa. Sulje hyvin moneen pussiin, ettei pakastimen haju ja happi pääse härskiinnyttämään piirasta. Jäisenä vaan piknikille mukaan. Sulaa, kunnes käytte syömään.

Vierailija
5/5 |
11.05.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Paljon kiitoksia vastauksista.