Mitä kaikkea teillä tehdään porsaan lihasta?
Muuta kuin jouluna kinkku. Havahduin "halpaan" kilohintaan, mutta en oikein osaa tehdä siitä muuta kuin nyhtöpossua, pihvejä, paneroituja kyljyksiä ja kastiketta. Onnistuisiko joku merimiespihvin tyylinen pataruoka?
Kommentit (12)
Mikä jottei onnistu. Voit tehdä myös karjalanpaistia. Kyllä, se ruoka on meillä Karjalassa uunipaistia tai vain paistia nimeltään ja siihen käytetään saatavilla olevaa lihaa eli vaikkapa vain possua.
Olen tehnyt joskus tillilihaa possusta ja siitä tuli erittäin hyvää.
Tee AP sellainen villi koe, että koetat tehdä merimiespihviä, mutta possusta!
Päästä hurja luontosi irti ja valloilleen!
No minä syön sitä ja sitten siitä tulee paskaa.
Mies ei syö sianlihaa, jankutti viime joulunakin niin kauan, että jätin sitten kokonaan ostamatta pikkukinkun. Olisin itselleni halunnut :(
Joskus harvoin teen lehtipihvejä paneroituna. Ne uppoaa ja hernekeittoon ostan yleensä sikajauhelihaa tai jotain palvikylkeä palasen. Harvoin tulee hernekeittoa keiteltyä
Mies ei syö myöskään kanaa.
Eikä kalaa muuta kuin pakasteseitiä, koska kihti
Palapaistia, karjalanpaistia.
Pataa/keittoa, johon tulee "kaikkea kaapista".
Täällä päin on ollut possunfilepihvit tosi edullisesti (paketti 5,99, 6kpl pihvejä) ja siis yleensä on ollut joku valmis marinadi siinä.
Olen köyhäillyt ja suikaloinut fileet (saa useamman ruuan) ja paistanut suikaleiden kanssa reilusti sipulia. Lisännyt ehkä porkkanoita ja sen jälkeen vettä. Ehkä kermaa jos rahatilanne sallii. Muusin kanssa olen tarjonnut. Hyvää on ollut.
Porsaan Jauhen lihaa. Tai sika nautaa.