Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

HELP!!! Miten teette ruskean kastikkeen???

Vierailija
02.12.2006 |

Siis muuten kun ruskistamalla voin ja jauhot?



Olis mukavampi tehdä terveellisempi ja kuitenkin yhtä maukas kastike.

Kommentit (4)

Vierailija
1/4 |
02.12.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mutta aito ruskeakastike saa kyllä makunsa voista, käristämisestä ja kermasta...

Vierailija
2/4 |
02.12.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset




Mutta entä kun kun en paista mitään lihaa ensin? Tekisin siis kastikkeen ja laittaisin valmiita broileripyöryköitä joukkoon.



T: AP



(ja kyllä olen nolo kokki, opiskelen kokoajan paremmaksi.)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/4 |
02.12.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sekoittelen, lisään vettä ja lihaliemikuution. En siis ruskista jauhoja. Hyvää tulee. Jos lihan on tosi vähärasvaista, niin laitan tilkan öljyä ennen lihan ruskistamista.



Lihaliemikuutiosta, vedestä ja vehnäjauhosta saa ihan keittämälläkin hyvää kastiketta.

Vierailija
4/4 |
02.12.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset


Vierailija:

Lihaliemikuutiosta, vedestä ja vehnäjauhosta saa ihan keittämälläkin hyvää kastiketta.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: neljä kaksi kolme