Lopetin punalaputettujen ruokien ostamisen ja pakastamisen!
Ja ei ole ollut vatsavaivoja sen jälkeen, suosittelen!
Kommentit (7)
Vierailija kirjoitti:
Siis oletko ostanut jotain einesruokia pakastettavaksi? Miksi ihmeessä?
No, tuohan on yleinen tapa Suomessa että ostetaan juuri ja juuri pilalle menneitä tuotteita punalapuilla ja laitetaan ne vieläpä pakastimeen "paranemaan" ja syödään vasta kuukausien päästä, et varmaankaan ole suomalainen?
Olet kyllä sitten syönyt tosi vanhaa ruokaa. En ole saanut koskaan mahavaivoja punalappu-tuotteista. Toisaalta en ole koskaan niitä pakastanut vaan syönyt mahdollisimman pian.
Paljonkos punalupuille muodostuu kokonaishinnaksi pakastamalla ja säilömällä ne omalla sähköllä?
Vierailija kirjoitti:
Olet kyllä sitten syönyt tosi vanhaa ruokaa. En ole saanut koskaan mahavaivoja punalappu-tuotteista. Toisaalta en ole koskaan niitä pakastanut vaan syönyt mahdollisimman pian.
Sama, en ole koskaan saanut punalaputetuista mitään vatsavaivoja. Ja valmisruokateollisuus on ihan sanonut, että mm valmiita ruokia voi syödä 2-3 päivää ns viimeisen käyttöpäivän jälkeenkin, ja niin voi, olet syönyt monesti, niissä on suolaakin niin paljon, että eivät mene vanhaksi. Raakalihoissa on ehkä eri juttu, mutta olen 1-2 päivää "vanhaa" jauhelihaakin käyttänyt eikä ole mitään tullut. Luuletteko, että ennen oli lihoissa ym mitään viimeistä käyttöpäivää, maalaistaloissa käytettiin lihat niin pitkään ja riiputettiin, kunnes haisivat pahalta. Nykyään ihmiset on niin herkkiä.
Lopetin valmiiksi marinoitujen tuotteiden syömisen vuonna 2005 ja vatsavaivat loppuivat.
Suosittelen!
Vierailija kirjoitti:
Paljonkos punalupuille muodostuu kokonaishinnaksi pakastamalla ja säilömällä ne omalla sähköllä?
400 litran arkkupakasti vie sähköä vitosella vuodessa. Yksittäiselle tuotteelle se tekee sentin osia. Kyllä kannattaa, ainakin jos ne ruuat syö, eikä vie roskiin. Mutta kysele tyhmiä jatkossakin.
Siis oletko ostanut jotain einesruokia pakastettavaksi? Miksi ihmeessä?