Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Hiiva jäi pöydälle vuorokaudeksi

Vierailija
22.04.2023 |

Voiko sitä käyttää?

Kommentit (11)

Vierailija
1/11 |
22.04.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pistä alas hautumaan

Vierailija
2/11 |
22.04.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Et saa tunkeytua mielisairaalan keittiöön!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/11 |
22.04.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Voi käyttää.

Vierailija
4/11 |
22.04.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Wittuus se tunne. Hiiwawittu sullekin wihdoin.

Vierailija
5/11 |
22.04.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Hiiva taikinankin voi jättää yöksi pöydälle. 

https://www.myllynparas.fi/reseptit/vappu-pimian-aamulla-leivottavat-sa…

Vappu Pimiä jättää sämpylä taikinan yöksi muhimaan pöydälle. 

Vierailija
6/11 |
22.04.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kuivahiiva?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/11 |
22.04.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Helpoimmalla pääset, kun teet taikinan jo edellisenä iltana valmiiksi nousemaan. Aamulla ei tarvitse kuin leipoa sämpylät, paistaa ne ja avot, pöydässä on itsetehtyä leipää. Kun teet taikinan tällä menetelmällä, jätä taikina vähän tavallista löysemmäksi ja saat aikaan mehevämpiä sämpylöitä! Jos kohotat taikinaa yön yli jääkaapissa, hiivaakaan ei tarvitse niin paljon, tuplaa hiivan määrä, jos annat taikinan kohota vain tunnin. Muista laittaa taikinaan suolaa, sillä mauton leipä ei maistu miltään.

https://www.myllynparas.fi/reseptit/vappu-pimian-aamulla-leivottavat-sa…

Vierailija
8/11 |
22.04.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei taikinaa nyt tarvitse kovin kauaa edes nostattaa. Jättääkö joku oikeasti yöksi?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/11 |
22.04.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Ei taikinaa nyt tarvitse kovin kauaa edes nostattaa. Jättääkö joku oikeasti yöksi?

K

Kyllä voi jättää ja pitsa taikinaahan pitäisi nostattaa montaa päivää.

Vierailija
10/11 |
22.04.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Ei taikinaa nyt tarvitse kovin kauaa edes nostattaa. Jättääkö joku oikeasti yöksi?

K

Kyllä voi jättää ja pitsa taikinaahan pitäisi nostattaa montaa päivää.

Pizza taikinaa ei tarvitse nostattaa yhtään.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/11 |
22.04.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Taivaallisen hyvä italialainen pizzapohja syntyy durumvehnäjauhoista. Hienojakoinen jauho parantaa pizzapohjan makua ja tekee taikinasta helpommin työstettävämmän. Myllyn Paras Durumvehnäjauhot on suunniteltu juuri esimerkiksi pizzan ja patonkien tekoon. 

Pizzataikinan kannattaa antaa nousta rauhassa. Halutessasi voit tehdä taikinan valmiiksi jo edellisenä päivänä ja antaa taikinakulhon seistä jääkaapissa peitettynä yön yli. Etukäteen tehdystä pizzataikinasta valmistettava pizza onkin varsin helppo tarjottava vaikkapa kotona järjestettävään kisastudioon, elokuvailtaan tai illanistujaisiin ystävien kanssa.

Pizzaan sopivia täytteitä riittää: Tomaattikastikkeen ja hyvän mozzarella-juuston lisäksi kannattaa kokeilla vaikkapa savulohta, tonnikalaa, Parman kinkkua ja artisokkaa.

Tästä reseptistä syntyy yksi pellillinen pizzaa tai vastaavasti 2-4 pienempää pizzaa. Pizzapohjan voit valmistaa suoraan öljytylle pellille.'

https://www.myllynparas.fi/reseptit/pizzapohja

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kaksi kuusi kuusi