Mitä lisukkeita tarjoat jauhelihapihvien, perunamuusin ja ruskean kastikkeen kanssa?
Kommentit (16)
No ihan mitä milloinkin sattuu olemaan ja mieli tekemään.
Höyrytettyä kukkakaalia, porkkanaa, parsakaalia.
Uunijuureksia, vaikka punajuurta.
Perinteistä tomaatti-kurkku-feta-salaattia.
Porkkanaraastetta.
Purkki-tai pakasteherneitä tai -maissia.
Itsetehtyä kurkkusalaattia tai tsatsikia.
Coleslaw-salaattia. Esimerkiksi.
Ei tarvi lisukkeita, tuossahan on jo kaikki.
Punajuuriraastetta tai etikkakurkkua jos haluan retrohetken.
Muuten paprikaa ja tomaattia.
Porkkanaraastetta teen yleensä aina muusin lisukkeeksi. Tai sitten teen peruna-porkkanamuusia. Lihapullien/pihvien ja ihan tavis-murukastikkeenkin kanssa sopii puolukat aivan mielettömän hyvin eli niitä on myös.
Punajuuret ja maustekurkut toimii myös kivasti.
Hirvenpaistia, grillikyljystä, täyslihapihvejä. Pitäähän sitä jotain kasviksia olla.
Punajuurisalaattia, marinoitua punasipulia, suolakurkkua, vihersalaattia.
Porkkanatikkuja, höyrytettyä parsakaalia ja vihreitä papuja, maustekurkkuja tai kurpitsaa. Ruisleipää, levitettä ja juustoa.
Meillä syödään päivällisellä aina salaattia eli sitä. Tosin puoliso syö sen alkuruokana eikä lisukkeena. Lisukkeeksi hän luultavasti laittaisi kimchiä tai hapankaalia.
Itse en syö lihaa enkä kastikkeita.
- Etikkakurkkuja, Mummon reseptillä
- Puolukkahilloa
- Porkkanaraastetta
- Etikkapunajuuria
- Suolakurkkua / maustekurkkua
- Marinoitua punasipulia
Runsaasti paistettuja sipulirenkaita, maustekurkkua, puolukkahilloa.
Bearnaise-kastiketta